Näyttelijä Mila Kunis haaveilee urasta tunnetussa tv-sarjassa – Ashton Kutcherilta tyly reaktio

Bad Moms -elokuvan tähteä kiinnostaisi olla mukana Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa.

Näyttelijä Mila Kunis vieraili Andrea Savagen podcast-sarjassa, jossa hän kertoi kysyneensä aviomieheltään Ashton Kutcherilta mielipidettä siitä, jos hän osallistuisi parinkymmenen vuoden päästä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaan.

Sarjassa seurataan muutaman hyvin toimeentulevan naisen arkielämää Los Angelesissa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi esitettiin vuonna 2010 ja ilmiöksi noussutta sarjaa on tuotettu sittemmin jo yhdeksän kautta.

Ashton Kutcherin vastaus Kunisin haaveisiin ei kuitenkaan ollut tähden mukaan positiivinen.

– Tappaisin sinut, Kutcher oli todennut ivallisesti.

Myöhemmin samassa podcastissa Kunis pelasi leikkimielistä seuraleikkiä, jossa hänen tuli kertoa, kenet Beverly Hillsin täydelliset naiset-sarjan aviomiehistä hän naisi, kenet hän murhaisi ja kenet hän kelpuuttaisi petikaverikseen.

Kunis murhaisi Paul Kemsleyn, vaikka hän painotti miehen ja tämän vaimon Dorit Kemsleyn olevan mukava pariskunta.

– Toivon, että hän (Paul) kokisi kivuttoman kuoleman kuten äkkikuoleman ilman kärsimystä, Kunis perusteli vastaustaan.

Avioliiton hän solmisi Mauricio Umanskyn kanssa, kun taas vuorostaan Harry Hamlin pääsisi lämmittämään Kunisin sänkyä. Varsinkin Umansky ja hänen puolisonsa Kyle Richards ovat tehneet näyttelijään vaikutuksen. Hän oli istunut pariskunnan kanssa samalla lennolla, minkä aikana näyttelijä oli huomannut pariskunnan ratkovan ristisanoja lastensa kanssa kuin tavalliset vanhemmat.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat