Hollywoodin mielenkiintoisin pariskunta? Ulkomaalaismediat väittävät Angelina Jolien seurustelevan huippuartistin kanssa

0:45
Angelina Jolie yllätti kollegansa – hervoton lopputulos!

Näyttelijä Angelina Jolien ympärillä vellovat suhdehuhut. 

Ulkomaalaismediat väittävät, että 46-vuotias näyttelijä Angelina Jolie ja kanadalaisartisti The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, 31, seurustelisivat.

Tähtipari bongattiin viettämässä lauantai-iltaa Santa Monicassa sijaitsevassa italialaisravintolassa.

Jolie saapui ravintolaan yksin, mutta lähti pois sieltä The Weekndin kanssa. Näyttelijä oli pukeutunut mustaan klassiseen trenssiin, sekä siroihin avokkaihin. The Weeknd suosi myös mustaa vaatetusta.

Kaksikko ei ollut suinkaan ensimmäistä kertaa yhteisellä illallisella, sillä heidät bongattiin samaisesta kaupunginosasta heinäkuun alussa.  Julkisuudessa ei ole tietoa siitä, ovatko Jolie ja The Weeknd ystäviä keskenään.

Jolie riitelee edelleen oikeudessa ex-miehensä Brad Pittin kanssa eroon liittyvistä asioista – niin heidän lapsiensa huoltajuudesta kuin omaisuudesta. Ex-parilla on kuusi lasta, Maddox, 20, Pax, 17, Zahara,16, Shiloh, sekä kaksoset Knox ja Vivienne, 12.

The Weeknd seurusteli muutaman vuoden ajan on-off-tyyppisesti malli Bella Hadidia. Pariskunnan erottua vuonna 2016, mies deittaili vajaan vuoden Selena Gomezia, jonka jälkeen hän ja Hadid löysivät jälleen toisensa huhtikuussa 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja