The Weeknd nappasi fanin heittämät rintaliivit tyttöystävänsä Bella Hadidin edessä – tähdeltä hulvaton reaktio: "Saatte minut vaikeuksiin"

The Weeknd vastasi hauskalla tavalla kesken keikkansa lavalle lentäneisiin rintaliiveihin. 

R&B-muusikko The Weeknd ja Bella Hadid ovat deittailleet on-off-tyyppisesti muutaman vuoden ajan. Pariskunnan erottua marraskuussa 2016, The Weeknd deittaili vajaan vuoden ajan Selena Gomezia, jonka jälkeen hän ja Hadid löysivät jälleen toisensa huhtikuussa 2018. 

Tästä asti pariskunnan suhde on näyttänyt kulkevan vakaalla pohjalla. Ainakin siihen asti, kun The Weekndin viimeisimmässä konsertissa sattui eräs rintaliiveihin liittyvä välikohtaus. 

Tiistaina 6. marraskuuta laulaja esiintyi kotikaupungissaan Torontossa, kun fani heitti lavalle rintaliivit. Alushousujen sataminen lavalle ei toki ole harvinainen tapahtuma poptähdille, mutta tällä kertaa The Weeknd ei ollut yksin. Tähden tyttöystävä Hadid oli itse seuraamassa keikkaa eturivissä. 


Keikalta kuvatussa videossa näkyy, kuinka artisti nosti lavalle heitetyt rintaliivit ja heitti ne takaisin yleisöön. Ennen tätä The Weeknd kuitenkin vitsaili asiasta ennen kuin jatkoi kappaleensa The Hills esittämistä. 

– Saatte minut ongelmiin, tyypit!

Hadidin on tarkoitus kävellä tällä viikolla Victoria's Secretin vuoden 2018 muotinäytöksen runwaylla. Supermalli otti pienen tauon valmistautumisestaan näytökseen osallistuakseen poikaystävänsä show'hun. Tämä ei jäänyt huomioimatta The Weekndiltä, joka omisti Hadidille akustisen laulun keikkansa aikana. 

Lähde: StyleCaster

Lue myös:

    Uusimmat