Mainos

Hiestä märkä taapero pelastettiin tulikuumasta autosta – yliannostuksen ottaneet vanhemmat makasivat kadulla tajuttomina

3:52

Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa on pelastettu kuumaan autoon jumiin jäänyt taapero. Lapsen vanhemmat makasivat auton vieressä yliannostuksen ottaneena, kertoo Inside Edition.

Video: MTV testasi, miten kauan kuumassa autossa voi olla ja miltä se tuntuu

Yhdysvaltalaismies Eric Asher sattui valitsemaan reittinsä oikein perjantaina Ohiossa, kun hän ja hänen avopuolisonsa pelastivat kuumaan autoon loukkuun jääneen taaperon. 

Asher kertoo ajaneensa autolla, kun hän huomasi kadun varressa kaksi maassa makaavaa henkilöä. Mies pysäytti autonsa ja lähti tarkistamaan tilannetta.

Lukitusta autosta löytyi karmea yllätys

Paikan päällä kävi nopeasti ilmi, että maassa makaavat henkilöt olivat ottaneet yliannostuksen. Asher kuvailee, että hänen ja hänen avopuolisonsa saapuessa paikalle miehen ja naisen kasvot olivat jo muuttuneet sinertäviksi.

Maassa makaavat henkilöt eivät kuitenkaan olleet ainoita hädässä. Pariskunta makasi lukitun auton vieressä, jonka sisälle Asher päätti kurkistaa mahdollisten muiden yliannostuksen ottaneiden varalta.

Sisältä löytyi karmea yllätys, sillä lastenistuimeen oli sidottu yltä päältä hiestä märkä taapero. 

Asher päätti rikkoa auton ja pelastaa lapsen sen sisältä.

– Taapero oli prioriteettimme, joten annoimme hänelle heti vettä, mies kertoo yhdysvaltalaismedialle.


Jos päivitys ei näy, näet sen täältä.

Päivitys muistuttaa yliannostuksen vaaroista

Mies julkaisi myöhemin Facebookissa päivityksen, jossa hän halusi varoittaa muita yliannostuksen vaaroista. Päivityksestä tuli nopeasti viraalihitti.

Asher kertoo nyt, että yliannostuksen ottaneita vanhempia uhkaa syyte lapsen hengen vaarantamisesta.

Taaperon äiti oli kuitenkin ollut kiitollinen miehen puuttumisesta tilanteeseen ja soittanut tälle myöhemmin kiittääkseen.

– Pariskunta kertoi olleensa kuivilla jo pari vuotta, mutta repsahtaessaan takaisin huumeisiin olivat aineet vaikuttaneet heihin kovemmin kuin aiemmin, hän kertoo.

Asherin mukaan lapsi on nyt toimitettu perheen sukulaisille hoitoon.

Itsekin taaperoikäisen lapsen isä Asher ei halua olla sankari, vaan kuvailee olleensa vain "oikeassa paikassa oikeaan aikaan".

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja