Hieno alkuseremonia sai Tappara-ikoni Janne Ojasen liikuttuneeksi, uuden areenan jää keräsi suuret kehut – "Tuntui, että itsekin pystyisi vielä pelaamaan"

1:49
Janne Ojanen kertoi mielipiteensä Tampereen uudesta Nokia Arenasta.

Nokia Arenan näyttävät avajaisseremoniat saivat Tappara-ikoni Janne Ojasen liikuttuneeksi. Ojanen antoi uuden areenan jäälle suuret kehut.

Tapparan suuri legenda Janne Ojanen oli perjantaina paikalla, kun Tappara ja Ilves korkkasivat Tampereen upouuden ja modernin Nokia Arenan.

Ennen ottelua järjestettiin tyylikäs seremonia, kun Ilveksen ja Tapparan mestaruusviirit ja seuralegendojen jäädytetyt pelinumerot nostettiin uuden kotiareenan kattoon. Ojanen seurasi juhlallisuuksia liikuttuneena.

– Kyllä siinä meinasi tippa tulla silmään. Joku just sattui kysymään, että mitenkä ne paidat ja viirit? Eikö niitä vedetä ollenkaan kattoon. Sitten tuli saman tien tällainen seremonia. Oli kyllä tosi hieno, Ojanen kertaa tuntemuksiaan.

Ojanen pääsi aikaisemmin tällä viikolla testaamaan Nokia Arenan uutta jäätä. 53-vuotias kiekkoikoni antoi vuolaat kehut uuden areenan pelialustalle.

– Ihan huikea jää oli kyllä. Tuntui vähän, että itsekin pystyisi vielä pelaamaan. Oli niin liukas jää, että eikö täällä tarvitse enää potkia ja luistella, Ojanen naurahtaa.

1:37
Tapparan ja Ilveksen seuralegendojen jäädytetyt pelinumerot nousivat komeasti uuden areenan kattoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja