Mainos

Hetkessä sometähdeksi! Mystinen kissa pitää ruokakauppaa kotinaan

Sekä työntekijät että asiakkaat ovat hämillään sisukkaasta kissasta, joka on ryhtynyt pitämään ruokakauppaa kotinaan. 

Kyseinen Olly-niminen kissa tavattiin lontoolaisessa ruokakaupassa ensimmäisen kerran viime vuoden marraskuussa. Sosiaalinen media täyttyi jo tuolloin kuvista, joissa mystinen kissa komeili mitä ihmeellisimmissä paikoissa.

Henkilökunnan yrityksistä huolimatta kissaa ei onnistuttu pitämään poissa, vaan se löysi aina tiensä kauppaan estelyistä huolimatta. Kissa on bongattu niin hyllyjen päältä kuin siivouskomerostakin.

Ystävällinen kissa ilahduttaa asiakkaita

Viime vuoden lopulla tämä kuuluisa kissa kuitenkin katosi yhtä mystisesti kuin oli tullutkin. Katoamistempusta huolimatta kissa palasi kuitenkin takaisin, ja nyt se on taas vallannut kaupan hyllyt entiseen tapaansa.

Kissasta on tullut taas hetkessä sosiaalisen median tähti. Kissa on saanut huomiota niin Twitterissä kuin Facebookissakin. Sen kunniaksi on perustettu myös oma Facebook-ryhmä. Ryhmäläiset kertovat Ollyn olevan erittäin ystävällinen, ja se antaa asiakkaiden silittää itseään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Mystinen kissa paljastui lopulta kaupan läheisyydessä asuvan miehen kuusivuotiaaksi kissaksi. Vaikka tietojen mukaan Ollylla on kotona erittäin hyvät olosuhteet, se vierailee ruokakaupassa joka päivä.

Ruokakaupan tiedottaja kertoo kissan olevan sekä turvallisuus- että hygieniariski. Tästä tiedotuksesta huolimatta kissaa on tavattu kaupassa säännöllisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Entä jos lemmikki syö jotain sopimatonta? Katso toimintaohjeet videolta:

1:25

Lähde: Telegraph

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.