Henkilöauto lähti ohittamaan kouluajossa ollutta tilataksia, seurauksena kolmen auton kolari – kaksi loukkaantui vakavasti

Kaksi loukkaantui vakavasti kolmen auton yhteentörmäyksessä Kaavilla torstaina.

Outokummusta Kaavia kohti matkalla ollut henkilöauto oli eilen iltapäivällä puoli neljän aikaan lähtenyt ohittamaan samaan suuntaan matkalla ollutta tilataksia Juuantien risteyksen lähettyvillä.

Kun henkilöauto oli päässyt taksin rinnalle, niin heitä vastaan ajoikin pakettiauto. Itä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan henkilöauto oli yrittänyt hiljentää vauhtiaan ja palata takaisin omalle kaistalleen, mutta auto oli lähtenyt heittelehtimään. Tämän seurauksena henkilöauto törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan.

Pakettiauto ja henkilöauto vaurioituivat onnettomuudessa pahasti. Myös ohitettavana olleeseen tilataksiin tuli pahoja vaurioita vasempaan kylkeen.

Tilataksi oli ollut poliisin mukaan koulukyydissä, mutta koululaisia ei sillä hetkellä ollut enää kyydissä.

Henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, ja he molemmat loukkaantuivat vakavasti. Heidät kuljetettiin hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Pakettiauton kuljettaja säästyi vakavammilta vammoilta.

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.