Helmi kokeilee uusimmat lajit ja ilmiöt puolestasi – lue kokemuksia!

Pohditko, mille liikuntatunnille uskaltaisit ilmoittautua, tai kannattaako suolahuoneessa käydä? Helmen toimittajat kokeilevat uusimpia lajeja ja ilmiöitä puolestasi!

Helmen toimittajat kokeilevat puolestasi uusimmat urheilulajit ja liikuntatunnit. Lue kokemukset ja päätä, minkä lajin pariin haluat itse uskaltautua!

Burleskitanssitunnilla ammennetaan burleskin liikekielestä, harjoitellaan kehonhallintaa, lihaskuntoa, tanssitaan ja sheikataan. Ttunnille olisi saanut pukeutua vaikka korsettiin!

Kelluntatankissa 30-prosenttinen suolavesi kantaa rentoutumista kaipaavan nykyihmisen painottomaan tilaan, jossa voi rentoutua – ja jopa nukahtaa.

Selluliitti on erityisesti yli kolmekymppisten naisten ongelma, joka muistuu parhaiten mieleen kesäkauden lähestyessä. Helmi kokeili RVB needling bodymed -laitteella tehtävää selluliittihoitoa.

Kymmenen minuutin treenaamisella hiki ja huippukunto? Helmen toimittajat kokeilivat CrossFitiä, joka osoittautui huikean tehokkaaksi lajiksi.

Suolahuonehoidosta voi olla apua kuivan ihon ja psoriasiksen hoidossa. Helmi kokeili, miltä hoito tuntuu.

Helmi laittoi korkean paikan kammon ja käsivarret koetukselle Salmisaaren Kiipeilyareenalla. Millaisia tuntemuksia kiipeily toi ensikertalaisille?

Helmi koeajoi capoeiratunnin, joka ei ollutkaan villiä riehumista ympäri treenisalia. Tunnista jäi käteen hyvä mieli ja ainakin yksi odottamaton käsilläseisonta.

Helmi testasi kuntokeskus Elixian Strip Aerobicin. Laji ei vaadi aiempaa tanssitaitoa, vaan huumorintajua ja hitusen rohkeutta. Tunnilla estot karisivat ja hiki virtasi!

Yhdysvaltojen Navy SEALS erikoisjoukkojen kehittämä TRX-treeni kuulostaa ja näyttää rajulta rääkiltä. Kuinka suomalaiset naiset pärjäsivät treenissä? Lue kokemukset!

Ensikertalaisille ohjattu meditaatio oli kuin hämmentävä seikkailu omassa kehossa, joka antoi rentoutusta, rauhaa ja muutamia yllätyshavaintoja.

MTV3/Helmi

Kuvat: Helmen toimitus, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja