Hell's Kitchen -voittajan yllätysratkaisu – perustaa oman ravintolan

Ensimmäisen Suomen Hell's Kitchenin voittanut Erik Mansikka hylkää työpaikan Sauli Kemppaisen ravintolassa ja perustaa oman ravintolan Turkuun.

Viime vuonna turkulainen keittiömestari Erik Mansikka voitti Suomen ensimmäisen Hell's Kitchenin. Palkinnoksi mies sai muun muassa työpaikan Sauli Kemppaisen ravintolassa. Voiton jälkeen kokki on kuitenkin päättänyt perustaa oman ravintolan.

– Oman ravintolan perustaminen on aina ollut haaveena ja nyt siihen löytyi oikeat kaverit ja paikka, Mansikka kertoo.

Kokki kertoo haaveilleensa oman ravintolan perustamisesta koulunpenkiltä lähtien. Varsinaisesti mies ryhtyi työstämään unelmaansa ystäviensä kanssa puolitoista vuotta sitten. Mansikka on äärimmäisen innoissaan tulevaisuudestaan, mutta odottaa vielä Turkuun perustettavan ravintolan remontin valmistumista.

– Odottavin fiiliksin. En malta odottaa, että pääsen hommiin, mies kertoo.

Turkulainen keittiömestari voitti Hell's Kitchen Suomi -ohjelman kautta 25 000 euroa sekä työtarjouksen Kemppaisen alaisuudessa ravintola Kämpissä. Työpaikka Kemppaisen ravintolassa jää, sillä Mansikan Kaskis-niminen ravintola aukeaa helmikuussa 2014. Miehen mukaan Kemppainen otti uutisen vastaan hyvin.

– Sauli otti asian ihan hyvin vastaan. Tietenkin Sauli kutsutaan sinne sitten syömään, Hell's Kitchen Suomi -voittaja kertoo iloisesti.

Lue myös:

    Uusimmat