Vuoden Tarjoilija 2025 -tittelin pokannut Katrina Laitinen kertoo tarjoilijan työstä ja tyypillisistä asiakkaista.
Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut 2025 huipentuivat perjantaina 24.10. järjestetyn finaaliin Viini & Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.
Vuoden Kokiksi 2025 kruunattiin Bistro Egossa työskentelevä Piero Silvani ja Vuoden Tarjoilijaksi 2025 BasBas -ravintoloiden Katrina Laitinen
Kaksikko vieraili voiton jälkeisenä viikonloppuna Huomenta Suomessa jakamassa vinkkejä niin ruoanlaittoon, tarjoiluun kuin esillepanoonkin liittyen.
Lue myös: Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste
Kolmannen polven ammattilainen
Katrina Laitinen työskentelee ravintola-alalla jo kolmannessa polvessa, ja hänellä on tarjoilijan työstä yli 20 vuoden kokemus.
