Helena Ahti-Hallberg joutui sairaalaan Intiassa

Helena Ahti-Hallberg paljastaa erään TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen 2:00
Helena Ahti-Hallberg kertoo videolla TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen.

TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg lomailee parhaillaan Intiassa aviomiehensä Eric Hallbergin kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg viettää joulukuuta aviomiehensä Eric Hallbergin kanssa Kalkutassa, Intiassa. 

Ahti-Hallberg on kertonut Instagramin tarinat-osion puolella 22. joulukuuta, että hän on joutunut matkallaan sairaalaan. 

– Pikku sairaalareissu aamulla, ja kunnon dropit. Joo, mä tiedän, kaikki sanoi, että Intiassa saa vatsataudin, ja tottahan se on. Tästä päivästä muodostui kalenterisulkeiset. Jotain hyödyllistä pitää saada aikaiseksi, Ahti-Hallberg kirjoitti. 

Hän on kertonut tarinoissa myös, että Kalkutassa kannattaa muutenkin olla vakuutukset kunnossa, sillä jalkakäytävätkin ovat vaarallisia. 

– Herra H on jo kolme kertaa joutunut auton töytäisemäksi. Mitä tietysti draama queeninä ihan hötkyissä. Hän onneksi reagoi omaan viilipyttymäiseen tapaansa, Ahti-Hallberg kirjoitti. 

Ahti-Hallbergilla on ollut terveydellisiä vaivoja kaukomailla enemmänkin, sillä hänen 21. joulukuuta tekemänsä Instagram-julkaisun mukaan hänen nilkkansa ei pidä liiasta rasituksesta. Vaiva ei ole kuitenkaan niin vakava, ettei se hoituisi särkylääkkeillä. 

Helena Ahti-Hallberg on julkaissut Intiasta lomakuvia. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ahti-Hallberg kirjoittaa julkaisussa, että tykkää miehensä kanssa kävellä lomilla, joten nilkan rasituksen voisi ajatella johtuvan juuri lisääntyneestä kävelystä. Ahti-Hallbergin jakamassa kuvassa hänen oikea nilkkansa on selkeästi turvoksissa.

Ahti-Hallbergin tekemien Instagram-julkaisujen mukaan hän on lomaillut miehensä kanssa ennen Kalkuttaa Istanbulissa, Turkissa. 

Pariskunta meni naimisiin vuonna 1993 ja heillä on kaksi poikaa: Anton ja Salatut elämät -sarjastakin tunnettu tanssija Emil

Lue myös:

    Uusimmat