Heippa vaan! Lentokoneen ikkunasta heilutellut Putin näytti Kimille hämmentäviä käsimerkkejä

Putin poistui Pohjois-Koreasta, hämmentävä video julki 0:40
Mitä ihmettä? Katso hämmentävältä videolta Putinin vuolaat vilkutukset ja oudot käsimerkit.

Vladimir Putin ja Kim Jong-un vilkuttivat vuolaasti lentokentällä.

Vladimir Putin teki kuluvalla viikolla valtiovierailun Pohjois-Korean pääkaupunki Pjongjangiin hallitsija Kim Jong-unin isännöimänä. 

Tapaamisessa johtajat solmivat kohutun kahdenkeskeisen strategisen kumppanuussopimuksen, joka velvoittaa maita auttamaan toisiaan sotatilanteessa.

Vierailun aikana johtajat osallistuivat monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten eläintilalla vierailuun, autolla ajamiseen ja musiikkikonserttiin. 

Vierailun aikana on tapahtunut myös liuta outoja sattumuksia. Uutismedia Newsweek uutisoi Putinin näyttäneen silminnähden kyllästyneeltä ajoittain vierailun aikana. The Moscow Times taas uutisoi, että Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov heitettiin ulos kokoushuoneesta, koska hän oli saapunut paikalle huoneeseen ennen johtaja Kimiä.

Samaan sarjaan menee myös Venäjän valtio-omisteisen Ruptly-median video, joka näyttää Putinin poistumisesta Pohjois-Koreasta. 

Videolla presidentti Putin lähettää lentokoneen ikkunasta pitkät vilkutukset Kim Jong-unin seurueelle. Putin myös lähettää Kimille käsimerkkejä, joiden tarkoitusperä ei ole tiedossa.

Venäjän ja Pohjois-Korean suhteet ovat syventyneet sen jälkeen, kun Venäjä käynnisti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainassa vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat