Heikki Ranta paljastaa suoran Putous-lähetyksen pelottavimman hetken: "Luulin, että se olisi hirveintä, mitä voisi tapahtua"

5:47
Heikki Ranta hyvästelee Putouksen kahdennentoista kauden haikeana

Heikki Ranta muistelee muutaman viikon takaista Näytön paikkaansa Putouksen finaalin häämöttäessä.

Putouksen kahdestoista kausi on tulossa pian päätökseensä kun lauantaina 7. maaliskuuta MTV3-kanavalla nähdään koko kauden huipentava finaali.

Näyttelijä Heikki Ranta on ollut mukana Putouksen näyttelijäkaartissa ensimmäistä kauttaan. Ranta kertoo lauantaisten suorien lähetysten olleen hänelle täynnä yllätyksiä, joista suurin nähtiin muutama viikko sitten, kun hän joutui Näytön paikkaan ja hänen täytyi yllättäen räpätä.

– Luulin, että se olisi hirveintä, mitä voisi tapahtua, että livessä miljoonayleisön edessä joutuu räppäämään. Mutta onneksi Roope (Salminen) oli siinä tosiaan tukena. 

Rannan mukaan hänen elämänsä ei ole muuttunut merkittävästi Putouksen myötä, vaikka hän on huomannut saavansa enemmän katseita kadulla kulkiessaan tai bussilla matkustaessaan, varsinkin lapsilta. 

– Jonkun verran on tullut sosiaalisen median kautta viestejä ihmisiltä, mutta ei elämäni nyt silleen hirveästi ole muuttunut. Sama kolmio mulla on, että olen kotona, töissä ja kuntosalilla. En sitten juurikaan muuta tee, varsinkaan nyt, kun ei ole aikaa. 

Putouksen finaali lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.