Putouksen yllätysveto sai myös kollegat häkeltymään – Mikko Töyssy kiittää Christoffer Standbergia: "Taltioit todennäköisesti urani huippuhetken"

Mikko Töyssyn sketsihahmokisassa esittämä legendaarinen Nessun Dorma -kappale sai aikaan kylmiä väreitä myös kollegoissa. 

Mikko Töyssyn esittämä virolainen veromies Urmas Viilunk esitti Putouksen 7. livelähetyksen Talent-osiossa oman taitonsa, karaoken laulannan.

Esitys sai niin kotikatsojat kuin Töyssyn kollegat haltioitumaan. Salon Seijaa tämän kauden sketsihahmokisassa esittänyt Christoffer Strandberg jakoi videon Urmas Viilunkin Nessun Dorma -vedosta omalla Instagram-tilillään. 

– Tämä hetki oli suuri. Seisoin lavan takana ja kuvasin tämän kylmien väreiden tärisyttämän videon kun Mikko Töyssy vangitsi yli miljoona ihmistä tällä Urmaksen ”pienellä karaokevedolla", Strandberg kirjoittaa tilillään

– On ollut huikeaa olla työryhmässä, jossa saa iloita jokaisen kaverin puolesta. Nyt vedetään vikaa viikkoa, helpotus ja suru!

Töyssy kiitti Strandbergia kauniista sanoista videon kommenttikentässä julkaisemassa tekstissään. 

– Taltioit todennäköisesti urani huippuhetken. On ollut äärimmäisen hienoa jakaa koko tämä Putous-kausi just tän jengin kanssa.

Töyssy hehkuttaa kommentissaan koko tuotannon olevan täynnä mahtavia tyyppejä. 

– Tässä maailmassa on ajoittain vaikea uskoa hyvään, mutta sun kohdalla Christoffer, sitä vaikeutta ei ole. Sun kohdalla hyvä on aina läsnä! Kiitos tuest, hän lisää. 


Katso Mikko Töyssyn tajunnan räjäyttävä lauluesitys videolta! 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja