Heikki Paasosen tytär aloittaa päiväkodin: "Vanhemman osa katsella lapsen loittonevaa selkää"

Heikki Paasonen MTV:n haastattelussa Emma-gaalassa 1:34
Heikki Paasonen kiroilee Putous-haastattelussa

Heikki Paasosen perheessä vauvavuosi alkaa olla taputeltu. 

Juontaja Heikki Paasonen, 39, jakoi koskettavan päivityksen Instagram-tilillään, jossa hän pohtii vanhemmuutta.

Paasonen jakoi kolmen kuvan sarjan, jossa huomion varastaa Nana-lempinimellä kutsuttu tytär. Ensimmäisessä kuvassa Paasonen seisoo pellon laidalla tytär sylissään, ja toisessa kuvassa Nanan kasvot on peitetty aurinkoemojilla. Kolmannessa kuvassa Nana testaa juoksukuntoa Helsingin keskuskirjasto Oodissa lastenosaston yläkerrassa.  

– Vielä vähän aikaa vietetään päivän kaikki tunnit yhdessä. Sit tuleekin jo elokuu ja alkaa päiväkoti, Paasonen kirjoitti haikeaan sävyyn. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– Vanhemman osa on kai lopulta vaan katsella lapsen alati loittonevaa selkää. Kääntyvät onneksi aina välillä vilkuttamaan, Paasonen kirjoitti.  

Seuraajat kommentoivat Paasosen päivitystä sydänemojeilla. Osa seuraajista jakoi omia tuntemuksiaan vanhemmuudesta ja irti päästämisen tuskasta. 

– Olen surrut kaikkia neljää loittonevaa selkää, eräs seuraaja kertoi samaistumisen tunteistaan. 

– Kohta saatat lapsesi ekalle luokalle ja siitä viikon päästä nyyhkit kutosen kevätjuhlassa. Usko mua, eräs seuraaja varoitti. 

Heikki Paasonen sai puolisonsa Maria Alatalon kanssa tyttären viime vuoden kesäkuussa.

Paasonen ei ole paljastanut tyttärensä oikeaa nimeä julkisuuteen, mutta hän paljasti Instagramissa Nana-lempinimen taustat. Paasosen sanoin rakkaudella synnytyslaitokselle kuratoidusta soittolistasta oli pärähtänyt samalla hetkellä Beatlesin Hey Jude kappaleen "Nanananana" -outro soimaan, kun tytär oli nähnyt päivänvalon.

Lue myös:

    Uusimmat