Heikki Paasonen julkaisi hellyttävän perhepotretin synttäreiden kunniaksi: "Kaikki mitä elämältä haluan"

Voisiko Heikki Paasonen lähteä tv-ohjelman kilpailijaksi?"Siinä tulee tekijästä kohde" 4:01
Heikki Paasonen pohtii uraansa MTV Uutisten haastattelussa pari vuotta sitten.

Heikki Paasonen kirjoitti tunteellisen kirjoituksen elämästään ja maailmantilanteesta.

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen täytti viikonloppuna 39 vuotta ja sen kunniaksi juontaja pääsi ensimmäistä kertaa Marita-kihlattunsa kanssa viettämään yön kahdestaan heidän yhteisen lapsensa syntymän jälkeen.

Paasonen julkaisi hellyttävän perhepotretin remonttikaaoksen keskeltä.

– Tänään syntymäpäivänäni heräsin pieneen päänsärkyyn vietettyäni täydellisen illan Tampereella huonon lätkäpelin ja mahtavan illallisen merkeissä. Ensimmäinen vanhempien kreisibailuilta oli menestys ja silmät ristissä nautittiin illasta jopa 0.30 asti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parin pienokainen oli ensimmäistä kertaa mummolassa yötä, kun vanhemmat viettivät yönsä hotellissa.

– Aamulla vaan mietin sängyssä että just nyt tässä 39-vuotiaana on kaikki mitä elämältä haluan. Mulla on mieletön perhe ja ystävät, saan rempata perheelleni uutta kotia hienojen ammattilaisten kanssa ja talvi alkaa taittumaan kevääksi.

– Ja kuitenkin koska tahansa kaikki tää onni voidaan ottaa multa pois. Mulla ei ole itselläni mitään kontrollia siihen miten maailman asiat etenevät tästä eteenpäin. On vain toistaiseksi hyvää tuuria, että asun Suomessa enkä Ukrainassa.

Paasonen toivoo someseuraajiltaan synttärilahjaksi, että he auttaisivat Ukrainaa ja laittoi Instagramiin suoran linkin Unifecin sivuille.

– Isänä en voi kuvitella suurempaa karmeutta kuin mitä törkeän, misantrooppisen roistovaltion uhriksi joutuneen Ukrainan äidit ja isät elävät tällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat