Heidi Sohlberg hämmentyi missikollegoidensa kauneusleikkauksista – paljastaa salaisen Miss Universum -kikkansa: "Vedin jesarilla tissit kuntoon"

5:49
Heidi Sohlberg hämmentyi missikollegoidensa kauneusleikkauksista – paljastaa salaisen "jesarikikkansa".

Heidi Sohlberg kertoo rankoista kehonmuutoksistaan MTV Uutiset Livessä.

Ex-missi Heidi Sohlbergilla on tänä vuonna monta aihetta juhlaan. Sohlberg täyttää 18. toukokuuta 40 vuotta ja hänen Miss Suomi -kruunajaisista tulee 20 vuotta täyteen.

Sohlberg muistelee MTV Uutiset Livessä Miss Universum -kilpailua, missä kuvailee olleensa täysin luomu nuori nainen verrattuna muihin kilpailijoihin.

– Siellä kaikki oli leikelty. Miss Brasilian edustajalle oli tehty 22 eri kauneusleikkausta. Imetty rasvat ja katkottu kylkiluut, implantit ja aivan kaikki.

– Muistan, kun vedin jesarilla tissit kuntoon iltapuvun alle, että sain ne pysymään edes vähän siellä, missä eteläamerikkalaisilla oli, Sohlberg kertoo videolla.

Syöpä vei rinnat, hiukset ja munasarjat

Urheilua rakastava juontaja sairastui syöpään vuonna 2016. Oma kehonkuva muuttui täysin, kun missikaunottarelta leikattiin rinnat ja munasarjat hoitojen seurauksena pois. Myös hiukset lähtivät päästä.

– Siinä on todella paljon naiseuden asioita, mitkä minulta vietiin. Minulla on kuitenkin silti ollut koko ajan se ajatus, että minä olen tässä ja olen hengissä.

Sohlberg kertoo olleensa huippukunnossa ennen kuin syöpä pysäytti.

– Olin varmaan elämäni kunnossa, kun sairastuin syöpään 2016. Ajattelen elämästä niin, että kaikella on tarkoitus. Olisiko silläkin ollut joku merkitys, että olin silloin nimenomaan elämäni kunnossa, kun sairastuin.

Miten Sohlberg selvisi rankoista talousvaikeuksista ja mitä hän toivoo tulevalta elämänkumppaniltaan?

Katso koko haastattelu MTV Uutiset Livestä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja