Heart to Heart: Tässäkö on Hunksien seuraava hyväntekeväisyyskohde?

Vanhukset, muodostelmaluistelujoukkue, asunnottomat – kenelle osa Scandinavian Hunksien hyväntekeväisyyskalenterin tuotosta menee? Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyyskohteiksi!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Osa Hunksien perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjataan tähän kohteeseen!

Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyys kohteiksi alta!

"Lounais-Hämeen omaishoitajat ja läheiset ry:n jäsenet omaishoitajat tekevät arvokasta ja hienoa työtä hoidettavan hyväksi. Toivon, että heille voitaisiin järjestää virkistyspäivä, jossa he saavat kaiken huomion omaan hyvinvointiinsa. Hoidettaville toivon kotiin hoitajaa siksi ajaksi, jotta omaishoitaja voi todella olla rauhallisin mielin nauttimassa kaikesta, mitä hänelle tehdään. Paljon hoitoa ja hyvää ruokaa ja nautintoja."

"Työskentelen hoitajana vanhainkodissa, jossa olisi ylimääräiset rahavarat tarpeen jotta saataisiin vanhuksille palkattua lisää virikehoitajia, jotta pääsisivät useammin esim. vain ulos, kun ei oman henkilökunnan aika riitä kuin tavalliseen hoitotyöhön. Toki itse Hunksitkin olisivat tervetulleita ulkoiluttamaan meidän vanhuksia, mummojen sekä hoitajien iloksi."

"Ella ry on erityislasten (vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten) vanhempien vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, joka kerää varoja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän perheilleen. Sairaan tai vammaisen lapsen vanhemmat ovat usein väsyneitä ja uupuneita ja tarvitsevat paljon tukea arjessa. Olemme pyrkineet tarjoamaan tätä tukea vanhemmille kahden ihmisen voimin. Yhdistys on toiminut vuodesta 2003 pienillä varoilla. Tarvitsijoita on paljon, mutta resurssimme eivät riitä. Toivoisimme saavamme jostakin rahoitusta edes puolipäiväisen auttavan ihmisen palkkaamiseksi. Olisimme auttava taho, matala kynnys erityislasten vanhemmille heidän jaksamisensa tukemiseksi."

"Miesten eturauhassyöpä on jätetty paljolti huomiotta verrattain naisten rintasyöpää tukeviin kampanjoihin. Ukillani on eturauhassyöpä ja hänelle mieluusti ohjaisin avun. "

"Mikä olisikaan teille sopivampi tuen kohde kuin ryhmä nuoria naisia, jotka tavoittelevat yhdessä unelmiaan, kovalla työllä ja suoraan sydämestä? Kyseessä ei siis ole yksittäinen ihminen, vaan puhun muodostelmaluistelujoukkueeni Marigold Ice Unityn puolesta. Joukkueeni koostuu 23 mahtavasta persoonasta, joista jokainen rakastaa luistelua. Sen ansiosta jaksamme viettää harjoituksissa yli 20 tuntia viikossa ja sijoittaa luistelun opiskelun, työn ja kaiken muun elämän edelle. Meillä on yhteiset tavoitteet, joita kohti kuljemme ja niiden eteen haluamme tehdä kaikkemme joka ikisessä treenissä, niin yksilöinä kuin joukkueena. Samaan aikaan nautimme yhdessä olemisesta, pidämme huumorin mukana rankimpanakin päivänä ja arvostamme sekä tuemme toisiamme. Yhdessä olemme yksi. Lisätuki olisi meille silti enemmän kuin arvokasta. ´Naisurheilun avustus Suomessa on ylipäätään heikkoa, suosituimpien miesvaltaisten lajien viedessä myös palstatilat. Tästä syntyy kehä, jossa syyt ja seuraukset ruokkivat toisiaan, sillä kun ei ole näkyvyyttä, ollaan useimmiten haluttomia sijoittamaan. Muodostelmaluistelu lajina on ilmiöstä hyvä esimerkki. Suomi on jo vuosia ollut lajin kärkimaa niin alemmissa kuin ylemmissä sarjoissa. Joukkueeni on voittanut muodostelmaluistelun MM-kisojen kymmenvuotisen historian aikana 3 kultaa ja lukuisia muun värisiä mitaleja. Viime keväänä saavutimme MM-hopeaa ja toinen suomalaisjoukkue kultaa. Suomi sai siis kaksoisvoiton, mutta medianäkyvyys oli silti melko mitätöntä, samoin kuin rahallinen tuki kannustuksena tulevaisuuden työlle. Suurimman palkinnon onnistumisen hetkellä saamme yhdessä koetusta tunteesta, siitä, että kaikki työ on ollut sen arvoista. Matkan varrella helpottaisi kuitenkin huomattavasti, jos olisi vähemmän huolta taloudellisesta puolesta ja pystyisimme keskittymään enemmän itse urheiluun. Ei ole harvinaista, että luistelu-ura jää kesken pelkästään rahallisten syiden takia. Jatko-opiskelut lykkääntyvät monella, sillä on vaikeaa yhdistää harjoitukset, opiskelu ja työnteko. Nämä syyt vaikuttavat pitkälti siihen, että huipputasolta poistutaan lajissamme nuorena. Joukkueemme ensimmäinen päätavoite tällä kaudella on SM-kulta ja toinen, vielä hitusen kirkkaampi, MM-kulta. Edelliset Suomessa järjestetyt maailmanmestaruuskilpailut olivat vuonna 2001 Helsingin Jäähallilla ja sinne ne palaavat tänä keväänä kymmenen vuoden jälkeen. Haluaisitteko te olla tukemassa meidän joukkueemme, Marigold Ice Unityn ja sen luistelijoiden matkaa, kohti korkeinta unelmaamme?"

"Toivoisin Päijät-Hämeen keskussairaalan kirurgian osastoille 61-62 televisioita. Osastoilla hoidetaan mm. rintasyöpäpotilaita joiden hoitoa/tutkimusta Scandinavian Hunks -ryhmä tukee. Raskaiden hoitojen aikana olisi mukavaa katsella televisioita, joita ei ole voitu hankkia kaikkiin huoneisiin osaston niukan budjetin vuoksi. Kiitos."

"Turun eläinsuojelupaikka. Eläimet ovat täysin ihmisten armoilla, ja julmat ihmiset kohtelevat eläimiä huonosti. Eläinsuojeluvalvoja yrittää tehdä parhaansa, mutta paikka tarvitsisi uudistuksen. Isompi paikka, ja paremmat resurssit ja välineet. Eläimet ovat ihmisille rakkaita ja ihmiset eläimille, joten heidän auttamistaan ei saa unohtaa. Eläimetkin osaavat auttaa meitä, joten nyt on meidän vuoromme."

"Haluaisin että tuotto menisi vanhusten virkistystapahtumiin, heillä on nykyään niin vähän mitään, varsinkin näillä jotka ovat laitoksessa, kun edes joku toisi kukkasia tai laulaisi tai edes istuisi ja olisi oikeasti läsnä. Auttakaa vanhuksia, koska heillä ei ole edes niitä pieniä iloja. Toivon sydämestäni, että kuulette kutsun auttaa."

"Minun mielestäni asunnottomat tarvitsevat varoja saadakseen yöpymispaikat, joten ehdotan, että annatte rahat Diakonissalaitokselle, jotta heillä olisi varaa satsata enemmän kuin tähän asti kyseiseen toimintaan."

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja