Mainos

He ovat tuottoisimmat Hollywoodin tähdet

Guinnessin ennätystenkirja julkisti listan Hollywoodin eniten myyneistä tähdistä 2000-luvun ensimmäisellä kymmennyksellä.

Naisnäyttelijöiden kärkisijaa pitää näyttelijäkaunotar Emma Watson. Hän on 2000-luvun eniten tuottanut tähti kuuden Harry Potter -elokuvan ja 5,4 miljardilla dollarilla eli noin 3,85 miljardin eurolla.

Miesnäyttelijöistä Guinness listaa ensimmäiseksi Samuel L. Jacksonin 3,3 miljardin dollarin (hieman alle 2,4 miljardin euron) lippukassamyynnillä, mutta Entertainment Weekly nostaa ykkössijalle Orlando Bloomin, jonka tiliä paisuttavat niin The Pirates of the Caribbean kuin Taru sormusten herrasta -elokuvat. Kokonaisuudessaan summa kipuaa hurjaan 6,5 miljardiin dollariin (noin 4,3 miljardia euroa).

Emma Watson, Wireimage/AOP


Alan Rickmanin, joka on Harry Potterin lisäksi tehnyt elokuvia kuten Love Actually ja Sweeney Todd, lipputulot ovat olleet hurjat 5,9 miljardia dollaria (noin 4,2 miljardia euroa).

Samuel L. Jacksonin ohi kiilaavat myös Daniel Radcliffe ja Rubert Grint. Maggie Smith puolestaan löytyy Emma Watsonin jälkeen naisnimien listalta.

Aivan kärkipään tuntumasta löytyvät myös suosikki tähdet Johnny Depp ja sir Ian McKellan. Depp on nähty elokuvissa kuten The Pirates of the Caribbean franchise, Jali ja suklaatehdas sekä Sweeney Todd ja tulot ovat olleet 4,2 miljardia dollaria (hieman alle 3 miljardia euroa). McKellan puolestaan nähtiin Taru sormusten herrasta ja X-Men -trilogioissa sekä Da Vinci koodi -elokuvassa. McKellanin leffojen myynti on puolestaan 4,8 miljardia dollaria (noin 3,4 miljardia euroa).


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images ja Wireimage/AOP

Lähde: Entertainment Weekly

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.