Haudutettua jänispaistia

  • 4 jäniksen koipea
  • 4 oksaa rosmariinia
  • 4 siivua pekonia
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • pala juuriselleriä
  • 1 iso palsternakka
  • 10 katajanmarjaa
  • 4 dl punaviiniä
  • noin 5 dl lihalientä
  • suolaa

Poista jäniksen koivista reisiluut. Kääri pekonisiivun avulla rosmariinin oksat koipien ympärille. Kiinnitä pekoni siivut koipeen hammastikun tai paistinarun avulla. Paista pannulla paisteihin väri ja mausta ne suolalla. Laita paistit haudutuspataan, kuori juurekset ja sipuli. Pilko isoiksi paloiksi, lisää pataan. Lisää pataan myös loput raaka-aineet ja hauduta uunissa noin 3 tuntia 160 asteessa. Tarjoile timjami-valkosipuli perunasoseen kera.

Lue myös:

    Uusimmat