Harvinainen perhekuva! Pippa Laukka poseeraa Markku-miehensä ja tyttärensä Tuulin kanssa – "Kuin ilmetty äitinsä"

Pippa ja Markku Laukka ovat olleet yhdessä jo yli 20 vuotta.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka julkaisi harvinaisen perhekuvan sosiaalisessa mediassa. Laukan oli miehensä Markun kanssa katsomassa heidän tyttärensä Tuulin vanhojen tansseja. Tuulilla oli tärkeänä päivänä yllään kaunis, vaalean lila juhlapuku, jota erityisesti someseuraajat ihastelevat.

– Perhepotretti Vanhojen tansseista. Ihanaa että nuoret sai pitää tänään juhlansa ja jakaa tämän perinteikkään tapahtuman. Hieno tapahtuma, joka ihan väkisin toi omat nuoruusmuistot vastaavista juhlista mieleen, Laukka kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat kehuvat kilpaa perhepotrettia.

– Kyllä on kauniit Silmät ja kuin Äitinsä.

– Upea tytär. Hieno perhe.

– Nätti tyttö Sinulla ja kuin ilmetty äitinsä.

Pippa ja Markku kertoivat suhteensa alkuajoista ja ensitapaamisestaan Anna-lehdessä. Kaksikko kertoo kohdanneensa vuonna 2001 yökerhossa ja ihastuneensa toisiinsa välittömästi.

– Tanssilattialla silmäni osuivat vaaleaan neitokaiseen. Hakeuduimme toistemme luokse ja ryhdyimme juttelemaan. Siitä hetkestä alkoi yhteinen elämämme, Markku kertoi.

Vuonna 2003 avioituneella pariskunnalla on vuosina 2004 ja 2007 syntyneet tyttäret. Perheeseen kuuluu myös Pipan esikoistytär. 

Lue myös:

    Uusimmat