Hans Välimäki lyö vettä myllyyn: Watergate-purilainen ja litra vettä

Hans Välimäki ei menettänyt yöuniaan sosiaalisesta mediasta lähteneen vesilasikohun vuoksi.

Hans Välimäen hampurilaisravintola Midhillissä ruokaillut asiakas yllättyi, kun ravintola laskutti vesilasista 1,5 euroa. Suurempi myrsky kuitenkin syntyi, kun asiakas laittoi hinnoittelusta palautetta ravintolan Facebook-sivuille. Välimäen ravintolasta vastattiin asiakkaan kritiikkiin epätavallisella tavalla, mikä synnytti sosiaalisessa mediassa viestitulvan.

Keittiömestari Hans Välimäki ei kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan menettänyt yöuniaan tapauksen johdosta. Yhdestä vesilasista todelliseksi vesiputoukseksi paisunut kohu inspiroi ravintolaa jopa lisäämään uuden tuotteen listoilleen.

– Meillä on ihan puhtaat jauhot pussissa. Ja kysehän oli vesipullosta, eikä vesilasista. Kehittelimme tässä Watergate-purilaisen, jonka hintaan kuuluu nyt litran pullo Helsingin vettä. Including vesipullo siis. Se sopii hyvin, kun tänään on Helsinki-päiväkin. Purilainen on listoillamme ainakin viikon, ehkä parikin. Hinta on muistaakseni 14 euroa. Siinä on aika paljon tavaraa. Vettä on reilusti, Välimäki lupaa.

Välimäki myös korjaa sosiaalisessa mediassa esiintyineitä väitteitä, jonka mukaan veden hintaa ei olisi ilmoitettu Midhill-ravintolan menussa.

– Tarkistin vielä ja kyllä se siellä lukee. Nythän me puhutaan Helsingin keskustan ravintolasta ja joku oli katsonut jotain vanhoja Särkänniemen listoja. Ei pidä sekoittaa kahta asiaa keskenään. Särkänniemessä ja Linnanmäellä on ainoastaan pullovettä myynnissä, koska siellä ei ole mahdollisuutta kannushow'hun.

Petra Kiiski/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat