Hannah pudotti yli 50 kiloa "80-luvun keinolla" – housutkin ovat nyt 20 kokoa pienemmät!

Dieeteille kyytiä - näin onnistut painonpudotuksessa 15:15
Huomenta Suomessa annettiin dieeteille kyytiä – näin onnistut painonpudotuksessa.

Hannah Day on 32-vuotias perheenäiti, joka on laihduttanut yli 50 kiloa. Hän kiittää onnistumisestaan jo 1980-luvulta tuttuja ja silloin suursuosioon nousseita kotijumppavideoita, joiden nykyversiot tehdään suoraan nettijakeluun. 

Hannah sanoo Women's Healthille syöneensä aiemmin suruunsa ja stressiinsä. Hän kärsi myös monista oudoista vaivoista, kuten jatkuvasta väsymyksestä, päänsärystä ja niin sanotusta aivosumusta. Hannah päätyi poistattamaan rintaimplanttinsa, minkä jälkeen hän muutti elintapansa perusteellisesti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Salitreeni ei ollut vaihtoehto – Hannah valitsi netin jumppavideot

Salitreeni ei ollut Hannahille vaihtoehto, koska hän koki olevansa hyvin ylipainoinen ja pelkäsi muiden reaktioita kuntosalilla. Kun hän sai ystävältään suosituksen internetin jumppavideoista, hän alkoi tehdä päivittäin puolen tunnin treenejä, joissa yhdistyivät sekä kestävyys- että voimaosuudet. 

Lisäksi Hannah alkoi kiinnittää huomiotaan puhtaaseen, oikeaan ruokaan ja annoskokoihin. 

– Oletin, että tuntisin itseni nääntyneeksi tai nälkäiseksi. Niin ei kuitenkaan käynyt. Aloin ymmärtää, mitä tarkoittaa se, että ruokkii kehoaan sisäisesti eikä ruoki vain tunteitaan, Hannah kuvaa. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Paino putosi alle vuodessa

Hannah kertoo, että kun hänen painonsa putosi, myös hänen housukokonsa muuttui lopulta kaksikymmentä kokoa pienemmäksi. 

Hannah laihtui alle vuodessa yli 50 kiloa. Hän muistuttaa, ettei painonpudotus ollut hänelle dieetti vaan kokonaisvaltainen elämäntapamuutos. 

– Painonpudotus on muuttanut monella tapaa elämäni. Se auttoi minua myös psyykkisissä ongelmissa. 

Itsessään laihtuminen ei tuo onnea, mutta Hannah kokee olevansa nyt oikeassa paikassa ja sopivassa koossa. 

– Otimme vuosia perhekuvat niin, että menin aina lasten taakse piiloon. Kunpa olisimme ottaneet kunnolliset perhekuvat siitä huolimatta. Nyt seison ylpeänä lasteni vieressä, Hannah kuvaa Instagramtilillään. 

Lue myös:

    Uusimmat