Hannah ei kiinnittänyt huomiota hoitoainepurkin etikettiin – virheellä ikävät seuraukset

Nuori nainen koki kauhun hetkiä, kun hänen hiuksensa alkoivat pudota päästä suurina tuppoina uuden hoitoaineen vuoksi.

YouTube-tähtenä tunnettu Hannah Forcier jakoi tilillään kertomuksen kammottavasta tilanteesta, jonka seurauksena 21-vuotias nainen joutui ajamaan päänsä lähes kaljuksi. Syypää vakavaan hiustenlähtöön oli naisen mukaan uusi hoitoaine, jota hän oli lisännyt päähänsä sen tarkemmin pakkauksen tietoihin tutustumatta.

Vasta vakavan reaktion saatuaan naiselle selvisi, ettei hoitoainetta olisi saanut käyttää valkaistuihin hiuksiin. Yhdellä virheellä oli naisen platinablondeiksi värjättyjen hiuksien kannalta kohtalokkaat seuraukset.

Peiliin katsominen aiheutti naiselle ahdistusta

Nainen kertoo videolla ajatelleensa, että hoitoaine tekisi hyvää hänen käsitellyille hiuksilleen, mutta lopputulos oli täysin päinvastainen kuin hän oli etukäteen odottanut.

– Peitin hiukseni aineella ja odotin suositellun ajan, jonka jälkeen menin suihkuun, luontaisesti ruskeat hiukset omaava Forcier kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ja ne alkoivat pudota pois. Tunsin, kuinka hiukseni putosivat pitkin selkääni ja kuulin niiden iskeytyvän veteen. Ne putosivat pois alueittain. Ja sitten, mitä kovemmin yritin pestä tuotetta pois, sitä enemmän niitä tuntui putoavan, nainen lisää.

Nainen ymmärsi tilanteen vakavuuden toden teolla vasta sitten, kun hän astui ulos suihkusta. Hän tiesi tilanteen olevan paha, sillä viemäri ei enää vetänyt sinne päätyneiden hiusten vuoksi, mutta peiliin vilkaisu sai nuoren naisen järkyttymään pahemman kerran. Tämän täytyi olla vain pahaa unta. 

"Sinun on opittava niistä ja siirryttävä eteenpän"

Jäljelle jääneet hiukset uudelleen huuhdeltuaan ja harjattuaan murtunut Forcier käveli kampaajalle, jolla oli naiselle kuitenkin huonoja uutisia. Tässä vaiheessa naiselle oli vielä hieman hiuksia jäljellä, mutta ne olivat sen verran pahasti vaurioituneet, että niitä ei voitu pelastaa. Hänen ainoaksi vaihtoehdokseen jäi hiusten ajaminen lyhyiksi.

Hiusten lähtö on ollut hiuksiaan rakastaneelle kova paikka, mutta loppupeleissä se on ollut asia, joka on ollut vain pakko hyväksyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jotkut asiat vain tapahtuvat meille, ja kun ne tapahtuvat, sinun on opittava niistä ja siirryttävä eteenpän, Forcier kertoo.

Forcien mukaan hänen käyttämänsä hoitoaine oli ostettu apteekista, ja siinä oli mainittu selkeästi, ettei tuotetta saanut käyttää valkaistuille hiuksille. Hän ei siis syytä hiusten putoamisesta tuotetta, vaan omaa tyhmyyttään. 

Lähde: Dailymail

***


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja