Hanna Kinnusen vuosia kestänyt unelma vaihtui pohjattomaan suruun – luopui koiranpennustaan: "Koko perheemme on nyt surun murtama"

7:52
Hanna Kinnusen Salatut elämät -hahmo Salla on yksi muistettavimmista.

Hanna Kinnunen joutui luopumaan koiranpennustaan.

Juontaja-näyttelijä Hanna Kinnunen perheineen odotti innolla perheeseen tulevaa cairninterrieriä. Pentu saapui perheeseen noin viikko sitten.

– Meillä oli eilen surun päivä. Reilu viikko sitten iso ja vuosia kestänyt haave toteutui ja meille tuli kauan odotettu cairninterrieri. Kaikki sujui alkuun niin hyvin kuin pienen koiravauvan kanssa voi sujua, Kinnunen taustoittaa.

Näet julkaisun myös täältä.

Kaikkien yllätykseksi pentu alkoi aiheuttaa allergiaoireita yhdelle perheenjäsenistä.

– Päivien edetessä meidät kuitenkin yllätti täysin puun takaa yhden perheenjäsenemme koko ajan voimistuva oireilu koiran läheisyydessä ja yhdessä kasvattajan kanssa päädyimme lopulta nopeasti luopumaan koirasta. 

Kinnunen ei aio avata asiaa enempää julkisuudessa, mutta halusi kertoa tilanteestaan välttyäkseen ylimääräisiltä ihmettelyiltä.

– Aluksi ajattelin olla sanomatta mitään tilanteen kivuliaisuuden vuoksi, hän myöntää.

Koska pettymys on kova, vaatii tilanteesta toipuminen myös aikaa. Nala-koira on kuitenkin päässyt jo uuteen kotiinsa.

– Koko perheemme on juuri nyt surun murtama. Tarvitsemme aikaa ja yhdessäoloa tästä selviämiseen, mutta olemme onnellisia siitä, että Nala pääsee jo tänään hyvään koiraperheeseen viettämään onnellista terrierin elämää ja me saamme olla etäältä sitä myös seuraamassa. 

– Elämä todella voi yllättää moneen suuntaan. Tänään me keskitytään perheen kanssa halailuun ja hengittelyyn. 

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa uusin jaksoin elokuussa. Voit katsoa kevätkauden jännittävän päätösjakson mtv-palvelusta! Sieltä löytyvät myös kesäuusinnat!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja