Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot

13:14
Mitä kaikkea Sallalle on ehtinyt tapahtua vuosien varrella? Katso video!

Viime syksynä näyttävän paluun Salkkareihin tehnyt Salla Mattila on lunastanut jälleen paikkansa sarjassa. Muistatko mitä kaikkea Sallan juonikuvioihin on vuosien varrella mahtunut? 

Osana Salattujen elämien 22-vuotisjuhlavuotta Salla Mattilaa näyttelevä Hanna Kinnunen kertaa, mitä kaikkea hänen hahmonsa juonikuvioihin on vuosien varrella mahtunut. Kinnunen teki paluun Salkkareihin viime syksynä ja hänen hahmonsa Salla on lunastanut jälleen paikkansa katsojien sydämissä. 

Ensimmäisen kerran Salla nähtiin sarjassa vuosina 2006–2010. Hän muutti Pihalajakadulle miesystävänsä Tuomon kanssa. Kaksikon suhde kariutui Tuomon pettämiseen.

Vuonna 2019 Salla nähtiin sarjassa pikaisesti, kun hän saapui keskeyttämään Jutan ja Ismon häät. Hän myös paljasti tuolloin, että hänellä ja Ismolla on Ressu-poika.  

Kinnunen muistelee videolla Sallan uskomatonta henkiin heräämistä Kentaurin räjähdyksen jälkeen. Kentaurissa häitään viettäneet Salla ja Ismo joutuivat keskelle räjähdystä. Sallan luultiin kuolleen räjähdyksessä, kunnes Ismon suudelta herätti Sallan henkiin ruumishuoneella. 

– Hän veti keuhkonsa täyteen ilmaan ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, Kinnunen muistelee. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja