Hanna Kinnunen pääsi vihdoin muuttamaan rakennuttamaansa omakotitaloon – juhlisti muuttoa veikeällä illallisella: "Kotigurmeeta kerrassaan"

3:01
Salkkarit-näyttelijä Hanna Kinnusella on kaksi työtä, rakennusprojekti ja perhe – yksi vinkki on ylitse muiden kiireisessä arjessa

Hanna Kinnusen muutto huipentui lokkien hyökkäykseen. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hanna Kinnunen on rakennuttanut jo aikansa puolisonsa kanssa omakotitaloa. Nyt perheen uurastus vihdoin palkitaan, kun he pääsivät muuttamaan vihdoin uunituoreeseen omakotitaloon.

Kinnunen julkaisi Instagram-tililleen kuvan muuttosapuskoistaan, jotka henkivät askeettisuutta. Kuvassa pahvilautasella koreilee puuroa, mansikoita, sekä raejuustoa. Ruokajuomana toimii kevytkola.

– Ensimmäinen itsetehty illallinen uudessa kodissa. Kotigurmeeta kerrassaan! Mutta tiedätkö: WE DID IT! Reilut kaksi vuotta kului, kunnes saan sanoa näin, mutta odotus oli sen arvoista. Me olemme vihdoin kotona. Uudessa kodissa. Uskomatonta…Kinnunen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Perhe sai helteisestä säästä huolimatta muuttokuorman kannettua sisälle. Viimemetreillä radiojuontajalla tahtoi käydä kuitenkin köpelösti, kun lokki hyökkäsi yllättäen hänen päällensä.

Kinnunen kertoo Instagram Stories -osiossa, että oli ollut palauttamassa vuokra-asunnon avaimia, kun oli joutunut lokkihyökkäyksen kohteeksi.

– Palautin just vuokra-asuntomme avaimet ja jouduin lokkien pahoinpitelemäksi.

Kinnunen oli päässyt metrin päähän autosta, kun lokki oli lentänyt häntä kohti.

– Iso lokki meni ohimon vierestä, kirkaisi korvaan ja oli lähellä kopauttaa mua päähän.

– Sitten se jäi viereisen auton katolla huutamaan mulle, kun pääsin paniikissa auton sisään, Kinnunen jatkaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja