Hänelle, jolla on jo kaikkea ja vähän enemmänkin: Suihkukoneen ostajalle sävy sävyyn oleva Porsche 911 Turbo S

Tässä on Porschen kaikkien aikojen menevin katumaasturi 6:58
Cayenne Coupe on Porschen kaikkien aikojen menevin katumaasturi.

Brasilialainen suihkukonevalmistaja Embraer ja saksalainen urheiluautovalmistaja Porsche ovat aloittaneet yhteistyön, joka ei tavallista pulliaista paljoa kosketa.

Embraerin ja Porschen diilin myötä uuden Phenom 300E -suihkukoneen ostajalla on ainutkertainen mahdollisuus saada hankintansa kanssa sävy sävyyn oleva Porsche.

Eikä kyseessä ole mikään karvalakkimalli, vaan 911-malliston tyyriimpää päätä edustava Turbo S. Suomessa auton hinta on 380 000 euroa, mutta muualla sivistyneessä maailmassa ymmärrettävästi aika paljon vähemmän.

Vajaan 10 miljoonan dollarin hintaisen suihkukoneen ostaja saa vain Embraer-kauppojen yhteydessä tarjolla olevalla ja itse koneessakin nähtävällä kaksisävyisellä maalauksella viimeistellyn 911 Turbo S:n. Ei tosin ilmaiseksi, vaan runsaan 200 000 dollarin lisämaksusta, tottakai.

Käsityönä maalattua "pariskuntaa" valmistetaan vain 10 kappaletta kumpaistakin, joten ne jäänevät näissä värityksissä keräilyharvinaisuuksiksi.

Oli suihkukoneen ostaja sitten sen tuleva kapteeni tai lennon aikana luksuksesta nauttiva takapenkkiläinen, ei 650-heppainen Porsche mene taatusti hukkaan kummallakaan.

Lähde: Porsche

Lue myös:

    Uusimmat