"Hän valitsi rahan minun ylitseni" – Kourtney Kardashian tilittää "ahneen" siskonsa Kim Kardashianin tekoja

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With The Kardashians -sarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Tosi-tv:stä tutut sisarukset ovat ilmiriidoissa. 

Kardashian-Jenner-klaanin sisaruksetKim Kardashian jaKourtney Kardashian ovat jälleen kerran riidoissa keskenään. 

Tosi-tv-tähdet puivat riitaisia välejään Kardashians-sarjan kolmannella tuotantokaudella. Kauden alussa Kim oli huolissaan siitä, miten Kourtney tulisi reagoimaan hänen kampanjaansa italialaisen muotitalo Dolce & Gabbanan kanssa. Kim osallistui Milanon muotiviikoille muotitalon taiteellisena suunnittelijana. Muotitalon suunnittelijat suunnittelivat aiemmin Kourtneynja Travis Barkerin mahtipontiset Italian häät henkilökohtaisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kourtney kokee siskonsa varastaneen hänen häidensä teeman muotiviikkojen mallistoon. Lisäksi siskon yhteistyö muotitalon kanssa tulee hänen mielestään liian aikaisin Kourtneyn häihin nähden. 

– Tuntuu kamalalta, että siskoni käytti häitäni mahdollisuutena tehdä bisnestä. Hän valitsi rahan minun ylitseni, Kourtney tilittää. 

Kourtney väittää, ettei Kim koskaan kysynyt häneltä mielipidettä yhteistyöhön D&G:n kanssa. 

– Ei ole kyse siitä, että hän unohti kysyä tai, että hän olisi ajatellut, etten välitä. Kyse on siitä, ettei hän olisi tiennyt mitä tehdä, jos olisin sanonut ei, Kourtney kertoo ohjelmassa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kourtney kokee, että Kimin teko vie hänen häiltään merkitystä pois. 

– Koska kyseessä olivat hääni, ne eivät olleet bisnestä minulle. Se oli niin erityinen päivä. Tuntuu siltä, että teko vie päivältä erityisyyden pois. 

Myös Kim meni naimisiin Italiassa

Kim puolustautuu kertomalla, että voisi väittää samaa myös siskostaan. Kim meni itse ensin naimisiin Italiassa vuonna 2014 ex-miehensä Kanye Westin kanssa. 

– Menin naimisiin Italiassa. Sanonko, että sinä kopioit minua avioitumalla Italiassa? Kuka esiintyi häissäni: Andrea Bocelli. Sinä varastit minun häämaani ja hääesiintyjäni, Kim kertoo. 

Kim myös kertoo Kourtneyn häiden näyttäneen muiden mielestä täysin kaupalliselta yhteistyöltä. 

– Häät eivät olleen sponsoroituja, enkä välitä mitä muut ajattelevat. En tehnyt sitä valintaa rahaan perustuen, Kourtney puolustautuu. 

Jaksoissa myös kerrotaan sisarusten välillä olleen kilpailua aina. Kourtneylla ja Kimilla on vain 18 kuukautta ikäeroa ja he ovat ottaneet usein yhteen elämänsä aikana. 

Lähde: Daily Mail, US

Lue myös:

    Uusimmat