Kourtney Kardashian, 44, hehkuu raskauden onnea – poseeraa pinkeissä bikineissä

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian vieraili salaa Suomen Lapissa vuonna 2019.

Raskaana oleva Kourtney Kardashian säteilee tuoreissa kuvissa. 

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian Barker, 44, paljasti 16. kesäkuuta odottavansa lasta aviomiehensä ja Blink-182:n rumpalin Travis Barkerin, 47, kanssa. 

Ilouutisen kerrottuaan Kardashian on jakanut seuraajilleen otoksia, joissa esittelee pyöristynyttä vauvavatsaansa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuoreimmassa kuvassaan hän poseeraa yhdessä TikTok-sovelluksesta tutuksi tulleen Addison Raen kanssa. Kaksikko poseeraa samanlaiset pinkit bikinit yllään. 

Lähde kertoi aikaisemmin Peoplelle Kourtneyn olevan raskaudestaan enemmän kuin innoissaan. Lähteen mukaan Kardashian on rukoillut tulevansa raskaaksi ja halunnut Barkerin kanssa lasta siitä lähtien, kun he ovat alkaneet seurustella. Pari on yrittänyt tulla raskaaksi jo lähes kaksi vuotta. Uusi tulokas onkin heidän ensimmäinen yhteinen. 

Kardashianilla on ex-kumppaninsa mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, ja Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Pariskunta meni naimisiin intiimissä hääseremoniassa Portofinossa, Italiassa, toukokuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat