Hän on vuoden seksikkäin mies – katso kuumat kuvat!

AVA hemmottelee toisinaan lukijoitaan mieskomeudella! Viikon kuumaksi mieheksi on valittu näyttelijä Channing Tatum, jonka People-lehti on juuri kruunannut vuoden 2012 seksikkäimmäksi mieheksi. Katso kuuma kuvakooste tähdestä!

AVAn viikon kuuma mies on yhdysvaltalaisnäyttelijä Channing Tatum, 32, joka aloitti uransa mallina. Ennen elokuvaroolejaan mies on ollut mukana muun muassa televisiomainoksissa – ja esimerkiksi vuonna 2000 latinotähti Ricky Martinin She Bangs -videon taustatanssijana. Ensimmäinen rooli valkokankaalla oli elokuvassa Coach Carter, sen jälkeen mies näytteli sivuosaa She's the Man -elokuvassa, ennen kuin komistukselle lohkesi ensimmäinen päärooli Step Up -elokuvassa vuonna 2006.

Nyt Tatumin voi bongata miesstrippareista kertovassa elokuvassaMagic Mike. Näyttelijän suonissa virtaa niin irlantilaista, ranskalaista kuin intiaaniverta. People-lehti kruunasi tähden vuoden 2012 seksikkäimmäksi mieheksi.

Tatum elelee onnellisesti avioliitossa vaimonsa, näyttelijä Jenna Dewan-Tatumin kanssa. Pari tapasi Step Up -elokuvan kuvauksissa ja on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien.

– Paras ihmissuhdevinkkini on, että jos tarvitset vinkkejä, et ole hyvässä parisuhteessa. Sitä lukuun ottamatta: ole huomaavainen. Kun herään aamulla, tiedän onko vaimoni nähnyt hyvää vai pahaa unta. Kiinnitän häneen huomiota, Tatum on sanonut.Lisää kuumia miehiä:

AVA

Lähteet: Imdb.com, Bettyconfidential.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja