Viikon kuuma mies – 50 vuotta täyttänyt rokkari Jon Bon Jovi

Viikon kuuma mies on 50-vuotispäiväänsä juhliva rokkari Jon Bon Jovi. Katso kuvat seksikkäästä muusikosta, joka ei näytä vanhentuneen päivääkään!

Valmistaudu lepuuttamaan silmiäsi mieskomeudessa! Viikon kuuma mies on tänään 2. maaliskuuta 50 vuotta täyttänyt laulaja-lauluntekijä Jon Bon Jovi. Mies on äänestetty useita eri kertoja komeimpien Hollywood-tähtien joukkoon. Tämä muusikko ja lauluntekijä tunnetaan parhaiten omaa nimeään kantavasta yhtyeestään. Vuoden 1983 hitti Runaway nosti rokkarin maailmanmaineeseen, jolle ei näy loppua. Muusikonurallaan paljon kiitosta niittänyt Bon Jovi on myös näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Viimeisimpänä mies on tähdittänyt vuoden 2011 romanttista komediaa New Year's Eve.

Bon Jovi on ollut naimisissa vaimonsa Dorothea Hurleyn kanssa jo vuodesta 1989. Lukiossa toisensa tavanneella parilla on neljä lasta: Stephanie Rose, 18, Jesse James, 17, Jacob Hurley, 10, ja Romeo Jon, 7.

Oman perheen lisäksi hyväntekeväisyystyö on lähellä muusikon sydäntä. Vuonna 2006 hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön köyhien perheiden tueksi, joka esimerkiksi lokakuussa 2011 New Jerseyyn.

Katso kuvat komeasta miehestä, joka onnistuu olemaan muusikko, näyttelijä, omistautunut perheenisä ja hyväntekijä yhtaikaa!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: Imdb.com, Wikipedia.org

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja