Viikon kuuma mies: Ryan Goslingin muutos pojanklopista charmantiksi hurmuriksi

Näyttelijä Ryan Gosling on tällä hetkellä yksi Hollywoodin kuumimmista nimistä. Miltä raamikas ja sinisilmäinen uros näytti nuorena pojankloppina? Katso mittava kuvagalleria miehen urasta!

31-vuotias näyttelijä Ryan Gosling on noussut viimeisten kymmenen vuoden aikana televisiosarjoissa nähtyjen kasvojen joukosta yhdeksi nykypäivän halutuimmista Hollywood-tähdistä. Uuden ajan George Clooneyksi veikattu kolmekymppinen on kerännyt ansioluetteloonsa monipuolisia rooleja draamoista trillereihin.

Gosling tunnetaan erityisesti elokuvista Vallan kääntöpuoli (eng. The Ides Of March), Drive, Hölmö hullu rakkaus (eng. Crazy Stupid Love), Lars ja se ainoa oikea (eng. Lars And The Real Girl) ja The Notebook – Rakkauden sivut.

Mies tuntuu viehtyneen parisuhteen luomiseen vastanäyttelijöidensä kanssa, sillä hänen pitkäaikaisimpia tyttöystäviään on ollut The Notebook -elokuvassa miehen rinnalla näytellyt Rachel McAdams ja nyt mies taas on yhdistetty vuoden 2012 aikana julkaistavassa The Place Beyond the Pines -elokuvassa tapaamaansa eksoottiseen Eva Mendesiin.

Katso, millaiselta pojanklopilta raamikas komistus näytti yli kymmenen vuotta sitten!


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähteet: Splash News, Getty Images, Wikipedia, IMDB

Lue myös:

    Uusimmat