Hän on maailman vaikutusvaltaisin julkisuuden henkilö

Maailman vaikutusvaltaisimmat julkkikset on jälleen laitettu tärkeysjärjestykseen heidän vaikutusvaltansa ja ansioidensa perusteella.

Celebrity 100 -listalle on jälleen koottu maailman vaikutusvaltaisimmat julkisuuden henkilöt. Listan henkilöt tienasivat viimeisten 12 kuukauden aikana yhteensä 4,5 miljardia dollaria näyttelemällä, laulamalla, pelaamalla koripalloa, kävelemällä catwalkilla, tai tekemällä muuta sykähdyttävää. Ansioiden lisäksi listauksessa otettiin huomioon myös medianäkyvyys.

Listan kärkeen nousee Lady Gaga. Hän ohittaa ykköspallilla istuneen Oprah Winfreyn, joka joutuu tänä vuonna tyytymään kakkossijaan. Lady Gagan listasijoitukseen on monia syitä. Hän tienasi 90 miljoonaa dollaria Monster -kiertueellaan, jonka lisäksi tähdellä on 32 Facebook-fania, sekä 10 miljoonaa Twitter-seuraajaa.

Kolmanneksi vaikutusvaltaisin on teinipoppari Justin Bieber, joka tienasi viimeisen 12 kuukauden aikana 53 miljoonaa dollaria. Bieberin hittikappale Baby on kuunneltu Youtuben välityksellä jo 500 miljoonaa kertaa.

Vaikutusvaltaiset julkkikset TOP 10

1. Lady Gaga
2. Oprah Winfrey
3. Justin Bieber
4. U2
5. Elton John
6. Tiger Woods
7. Taylor Swift
8. Bon Jovi
9. Simon Cowell
10. LeBron James

MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: Forbes

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja