Hampurilainen kannattaakin syödä "väärinpäin" – lue huikeat niksit

Tiedätkö sinä, miten saat pillin helposti pysymään limutölkissä, tai miten kotona kiusaavista hedelmäkärpäsistä pääsee eroon? Näiden niksien avulla helpotat elämääsi ja teet myös vaikutuksen ystäviisi.

1. Hampurilainen kannattaakin syödä "väärinpäin"

Jos syöt hampurilaisen perinteiseen tapaan eli oikein päin, valuvat täytteet helposti ulos. Käännä siis hampurilainen ensi kerralla ylösalaisin: hampurilaisen kansi on tuplasti paksumpi kuin pohja, jolloin se kannattelee täytteitä paremmin!

2. Pilli kiinni limutölkkiin

Olet varmasti huomannut juomapillin ujuttamisen limutölkkiin olevan melko hankalaa, sillä pilli nousee tölkistä automaattisesti ylös ja putoaa. Seuraavan kerran kun juot limua tölkistä pillin avulla, noudata tätä niksiä: Pujota pilli tölkissä edelleen kiinni olevan avaajan reiän läpi, niin pilli ei karkaa.

3. Pilko mango (tai avokado) superkätevästi

Haluatko oppia helpon tavan pilkkoa hedelmiä? Esimerkiksi mangon tai avokadon voi kuutioida helposti niiden omassa kuoressa. Halkaise hedelmä kahtia ja leikkaa puolikkaat kuutioiksi varovasti veitsen kärjellä hedelmälihan puolelta. Älä kuitenkaan paina veistä kuoren läpi. Tämän jälkeen voit poistaa kuutiot näppärästi kuoresta esimerkiksi lusikan avulla.

4. Eroon muurahaisista luonnollisesti popcorn-jyvien avulla

Onko kodissasi muurahaisongelma? Muurahaisista voi päästä eroon luonnollisesti hyödyntämällä esimerkiksi popcorn-jyviä. Jauha jyvät tehosekoittimessa ja laita jauhetta muurahaisten kulkureitille. Muutaman päivän päästä muurahaiset ovat kaikonneet.

5. Sipsipussista saa helposti sipsikulhon

Et tarvitse erillistä kulhoa sipseillesi, sillä sipsipussistakin saa kätevästi taiteltua sipsikulhon. Taita ensin pussin yläreunaa sisäänpäin ja ala sen jälkeen taittaa myös pohjaa sisäänpäin. Sipsit nousevat kohti yläreunaa ja pian sinulla on kätevä kulho!

6. Hedelmäkärpäsistä eroon hedelmillä

Pörräileekö kotonasi ärsyttäviä hedelmäkärpäsiä? Pääset niistä eroon pilkkomalla esimerkiksi muutamia viipaleita banaania sekä ylijääneitä mangon kuoria pieneen muovikulhoon. Laita kulhon kanneksi tiiviisti pala tuorekelmua. Tee kelmun keskelle pieni reikä esimerkiksi syömäpuikon avulla. Hedelmäkärpäset menevät hedelmien houkuttelemana kulhon sisälle, mutta eivät enää osaa tulla ulos.

Katso videolta miten yllä luetellut niksit toimivat sekä loput 5 niksiä:

(MTV LIFESTYLE )

Lue myös:

    Uusimmat