Lewis Hamilton toivoo Red Bullia mukaan mestaruustaisteluun: "Se olisi mahtavaa"

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton toivoo Red Bull -tallin ja moottoritoimittaja Hondan olevan mukana tulevan F1-kauden mestaruustaistelussa.

Kuvan videolla Hamiltonin voitto Abu Dhabissa.

Hamilton voitti kuluneella kaudella jo uransa viidennen maailmanmestaruuden. Ferrari ja Sebastian Vettel joutuivat jälleen myöntämään Hamiltonin ja Mercedeksen paremmuuden, mutta brittikuski odottaa kovimman vastuksen pysyvän samana myös ensi kaudella. Oma tallitoveri Valtteri Bottas saa myös erityismaininnan.

– Voisin kuvitella sen olevan Sebastian - ja Valtteri rinnallani, Hamilton kommentoi formulasarjan virallisilla verkkosivuilla.

Red Bull -talli kykeni viime kaudella nappaamaan neljä osakilpailuvoittoa. Hondan voimanlähteisiin ensi kaudeksi siirtyvä itävaltalaistalli on Hamiltonin kirjoissa myös potentiaalinen peluri mestaruustaistelussa.

– Heillä on mahtava auto. He olivat loppukaudesta todella vahvoja ja saavat uuden moottorin ensi vuodeksi. Voivatko he kilpailla meidän moottoriamme vastaan? Toivon sitä, koska se olisi mahtavaa, jos Red Bull voisi kisailla kanssamme viikonlopusta toiseen, Hamilton muotoili.

– Heidän täytyy tietenkin kohentaa luotettavuuttaan, mikä oli heille merkittävä heikkous tänä vuonna. Työtä siis riittää useallakin eri alueella, mutta toivon todellakin heille kaikkea hyvää - ja olemme valmiit kilpailuun, se on varmaa, Hamilton lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat