Haluatko auttaa naisesi orgasmiin? Kokeile näitä eroottisia himon sytyttäjiä

8:10

Monelle naiselle orgasmin saaminen on vaikeaa. Matka hekuman huipulle vaatiikin työtä niin naiselta kuin tämän partneriltakin. Asiantuntija vinkkasi käytännön neuvot hekuman metsästykseen.

Videolla naisen orgasmista kirjan kirjoittanut Marja Kihlström kertoo naisen seksuaalisuudesta.

The Sun -lehden seksiasiantuntija tohtori Pam Spurr kertoo tiedemiesten kehittelemästä ”kultaisesta kolmikosta”, jonka palaset nostavat naisen todennäköisyyttä saada orgasmi.

Kolmikkoon kuuluvat musiikin soittaminen, asentojen vaihtaminen ja rakkauden tunnustaminen. Nämä seikat voivat lisätä naisen mahdollisuutta orgasmiin jopa viidenneksellä.

"Kultaisesta kolmiosta" muistuttamisen lisäksi Spurr jakoi käytännön ohjeita, joilla nainen voi tavoitella orgasmia.

1. Vaihdelkaa ajankohtaa

Seksiä kannattaa kokeilla harrastaa eri aikoina eri päivinä. Naiset voivat saada halut herättävän hormonipiikin niin aamuisin, iltapäivisin kuin öisinkin. Kun hormonit nostavat naisen himot esiin, on todennäköisempää, että hän pystyy heittäytymään seksiin ja saamaan orgasmin.

2. Herätä kiihotus kiusoitellen

Klitoriksen suora hyväily ei toimi monellakaan naisilla. Sen sijaan klitoriksen ympäristön hyväily sormin tai vibraattorilla tuo juuri sopivasti stimulaatiota tuntoaisteja turruttamatta. Lisäksi kiusoittelu lisää todennäköisesti haluja ja sitä kautta todennäköisyyttä saavuttaa orgasmi.

3. Hemmottele rennoksi

Rentoutuminen työntäyteisen päivän jälkeen auttaa naista vapautumaan siihen pisteeseen, että orgasmin saavuttaminen on todennäköisempää. Jännittyneenä harva hekuman huipulle pääsee. Naisesta riippuen rentouttajana voi toimia esimerkiksi kylpy, hieronta, illallisen valmistaminen tai lasillinen viiniä.

4. Älä juota humalaan

Lasi viiniä riittää rentouttamaan, toisin kuin voisi luulla. Liika alkoholi nimittäin voi häiritä kehon kykyä aistituntemuksiin, mikä heikentää myös naisen mahdollisuutta orgasmiin.

5. Kutita

Yllättävää kyllä myös kutittaminen voi auttaa naista rentoutumaan, sillä nauraminen stimuloi aivojen hyvän olon hormonien eritystä ja edistää rentoutumista.

6. Stimuloi suuta

Naisen halut voi herättää myös seksuaalissävytteisillä ruokaleikeillä. Naisen lempimarjoja tai -hedelmiä voi viedä hidastellen hänen huulillensa ja antaa naisen sitten imeskellä niitä. Suun ympäristön stimulointi edistää hyvän olon tuntemuksien syttymistä, mikä valmistelee naista orgasmiin.

7. Pelottele

Myös kauhuelokuvan katsominen tai huvipuiston hurjimmissa laitteissa käyminen voi ladata naiseen seksuaalista energiaa. Elimistön läpi kulkeva adrenaliini voi nimittäin nostaa seksihaluja sekä toivetta fyysiseen kontaktiin.

Lähde: The Sun

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja