Naiset jakoivat parhaat masturbointikikkansa: ”Noin kymmenessä minuutissa olen valmis tulemaan”

8:10

Seksi on kivaa – myös yksin. Lisäksi säännöllisellä itsetyydytyksellä on huikeita terveyshyötyjä. Miksi et siis masturboisi enemmän?

Videolla asiaa naisten orgasmista.

Eritoten naiset voivat hyötyä itsetyydytyksestä myös sen vuoksi, että moni saa oman käden kautta orgasmin helpommin kuin yhdynnässä.

Masturbointi voi kuitenkin osoittautua yllättävän hankalaksi. Popsugar-sivusto pyysi naisia kertomaan parhaat itsetyydytystaktiikkansa.

Painetta lantioon

”En tiedä, onko tämä kuinka yleistä, mutta minä tarvitsen hekuman saavuttaakseni painetta lantiolleni. Siksi tyydytän itseäni makaamalla mahallani pidellen vibraattoria klitoriksellani toisella kädelläni ja pitäen toista kättäni lantiollani. Kun painan lanteitani alas, tunnen painetta lantiollani. Tämä auttaa minua tulemaan nopeammin ja helpommin.”

Kuuntele musiikkia

”Minua kiihottava musiikki toimii aina. Kuoleman hiljaisuudessa masturbointi voi olla todella kiusallista. Alan jännittää, kuulevatko naapurit vibraattorini äänen, enkä pysty hermostuksissani saamaan orgasmia. Se on kuin tunsin oloni syylliseksi. Siksipä laitan musiikin soimaan nostattamaan tunnelmaa ja peittämään ääniä.”

Ajattele kuumimpia hetkiäsi

”Kun masturboin, toistan mielessäni kuumimpia seksisessioitani. Ei haittaa, vaikka kyseessä olisi eksä: en kaipaa olla hänen kanssaan yhdessä vaan mietin, kuinka mahtavaa seksiä meillä oli. Joskus myös kuvittelen sen hetkisen partnerini olevan joku muu, mutta pidän muuten tilanteen samana. Se on superkuumaa ja saa minut tulemaan.”

Lue seksinovelleja netistä

”En tarvitse seksileluja, tarvitsen sanoja. Makaan vatsallani, ujutan sormet sisääni ja luen netistä eroottista kirjallisuutta. Noin kymmenessä minuutissa olen valmis tulemaan.”

Tee se päivittäin

”Huomasin itsetyydytyksen terveyshyödyt, kun se auttoi lievittämään stressiäni ja parantamaan oloani. Masturboin joka päivä, vähintään 10–20 minuuttia kerrallaan. –– Pidän seksileluista: erityisesti lämpiävistä vibraattoreista, sillä lämpö tuntuu hyvältä.”

Käytä mielikuvitustasi

”Joskus vain matkaan mielessäni erilaisiin seksikkäisiin tilanteisiin, elokuvista tai oikeasta elämästä tuttuihin, joissa olen viehättävien ihmisten kanssa. Joskus sekstailen työkaverin kanssa, joskus julkisella paikalla. Joskus kyseessä voi olla BDSM-fantasia. Se riippuu mielentilasta ja elämäntilanteesta.”

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja