Mainos

Halla-aho HS:ssä: Irakilaisnuorukaiset panevat veronmaksumoraalin koetukselle

Suomen valtio voi olla sosiaalitoimisto, mutta ei globaali sosiaalitoimisto, perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas ja europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessaan.

Halla-aho viittaa lehden aiempaan kirjoitukseen, jossa todetaan hänen sanoneen, ettei perussuomalaisten ole syytä profiloitua työttömien ja eläkeläisten puolueeksi.

– Olen kampanjassani ja muissakin yhteyksissä nimenomaan sanonut, että kansallismielisenä puolueena perussuomalaisten tulee edistää kansakunnan sisäistä solidaarisuutta: sitä, että kaikista suomalaisista pidetään huolta, myös työttömistä ja eläkeläisistä, Halla-aho huomauttaa Helsingin Sanomissa.

– Mitä enemmän julkinen valta käyttää resurssejaan vaikkapa joutilaan maahanmuuttajaväestön ylläpitämiseen, sitä vähemmän sillä on edellytyksiä huolehtia omista vähäosaisistamme.

Halla-aho kertoo tarkoittaneensa puheillaan sitä, että perussuomalaisten kannatus eläkeläisten ja työttömien keskuudessa on vähäistä.

Hän kuvailee perussuomalaisten tyypilliseksi äänestäjäksi ankarasti verotettua työikäistä, jonka on yhä vaikeampaa hyväksyä sitä, mihin verotettuja varoja käytetään.

– Ilmaisesta ruoasta ruikuttavat ja ostoskeskuksissa notkuvat irakilaisnuorukaiset panevat hänen veronmaksumoraalinsa koetukselle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.