Häikäise kevään trendeillä – lue Beyoncén maskeeraajan meikkivinkit

Kevät tuntuu saapuvan tänä vuonna oikein siivillä, joten mikä sen parempaa kuin päivittää meikkipussi ihastuttavilla trendisävyillä ja meikkivinkeillä.

Tyylitaituri Beyoncé on lähes jokaisen naisen tyyli-ikoni, joten kukapa olisikaan parempi kertomaan tulevan kevään meikkitrendeistä kuin kaunottaren luottomaskeeraaja Sir John. Mies paljastaa Elle-lehden haastattelussa kuinka kevään trendejä kannattaa hyödyntää. Samalla tähden maskeeraaja myös erikoisimmat meikkivinkkinsä.

Vuoden trendiväri

Väriyritys Pantone valitsee joka vuosi yhden värin, joka ilmentää parhaiten ajan henkeä. Tämän vuoden väriksi on valittu radiant orchid eli suomeksi säteilevä orkidea. Kyseinen väri on roosaan taittava siron sävyinen violetti.

Rohkeimmat voivat hyödyntää radiant orchid -sävyä huulipunana. Beyoncén luottomaskeeraajan mukaan sävyä voi käyttää myös poskipunana. Tällöin kannattaa kuitenkin suosia ehdottomasti voidemaista poskipunaa puuterimaisen sijaan. Osan mielestä kyseinen sävy saattaa olla turhankin rohkea kasvoilla käytettäväksi, joten sitä voi myös hyödyntää ainoastaan kynsilakkana tai esimerkiksi vaatetuksessa.

Hyödynnä huulikiiltoa silmämeikissä

Beyoncén luottomaskeeraajan mielestä huulikiilto ei luo läheskään niin hienostunutta lopputulosta huulille kuin mattahuulipunat. Miehen mukaan huulikiiltoa ei kuitenkaan tule unohtaa meikkaamisen aikana, sillä sitä voi hyödyntää silmämeikissä.

Meikkaa silmäsi vedenkestävällä silmämeikillä ja anna meikin hengähtää hetki kasvoillasi. Tämän jälkeen voit luoda meikkiin upean hehkun lisäämällä hieman huulikiiltoa esimerkiksi silmän reunoilla. Drunk in Love -kappaleesta tutun kaunottaren luottomaskeeraajan mukaan huulikiilto saa valon hehkumaan iholla upeasti. Huulikiiltoa kannattaa kuitenkin käyttää hyvin maltillisesti, jotta meikki näyttää kauniilta.

Huolehdi ihon puhtaudesta

Kaunis iho esittää meikkaamisessa suurta osaa, joten kannattaa pitää siitä hyvää huolta. Pese kasvosi riittävän usein, käy kauneushoidoissa tai tee kotona kasvonaamioita saadaksesi iho ihastuttavan raikkaaksi ja puhtoiseksi. Ihon heleyttä voi edistää juomalla tarpeeksi vettä ja huolehtimalla kasvon puhtaudesta.

Oranssi huulipuna

Keväällä ja etenkin kesällä oranssia huulipunaa tullaan takuulla näkemään useiden kaunottarien kasvoilla. Beyoncén luottomaskeeraajan mukaan oranssin huulipunan kanssa ei vaadita liiemmin muuta meikkiä. Oranssi huulipuna on kuitenkin niin voimakas sävy, joten ihon kannattaa olla esimerkiksi hieman ruskettunut. Yleensä suomalaiset joutuvat kuitenkin odottamaan ruskettumista muita kauemmin, joten tässä tapauksessa kannattaa levittää hieman aurinkopuuteria kasvoillesi, jos käytät oranssia huulipunaa.

Tuntuuko oranssi huulipuna liian rohkealta? Tällöin voit testata esimerkiksi neon vaaleanpunaista huulipunaa oranssin sijaan.

Punainen huulipuna säilyttää suosionsa

Punainen huulipuna on turvallinen vaihtoehto, sillä se on jatkuvasti trendikäs. Tänä kesänä on kuitenkin myös turvallista kokeilla nudesävyjä tai neonsävyjä. Tämän kevään trendeihin kuuluu riskien ottaminen, joten kokeile sellaisia sävyjä joita et aiemmin välttämättä ole uskaltanut kokeilla.

Haluatko saada huulipunan kestämään? Beyoncén luottomaskeeraajan mukaan värin saa kestämään kauemmin, jos tekee rajauksen huulenrajauskynällä ja lisää sitten huulipunan. Tämän jälkeen huulien päälle kannattaa taputella hieman irtopuuteria. Lisää sitten vielä kerros valitsemaasi huulipunaa ja huulesi näyttävät lumoavalta todella kauan.

Muista huulikuorinta

Estäväksi rohtuneet huulet sinua käyttämästä huulipunaa? Rohtuneet huulet on helppo hoitaa, sillä voit kuoria ne sokeripalan avulla. Karkota rohtuneet huulet hieromalla kostutetulla sokeripalalla huuliasi. Huulikuorinnan jälkeen kosteus pääsee imeytymään niihin paremmin, joten muista laittaa huulirasvaa ja nauti ihastuttavan pehmeistä huulista.


Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat