Haas ei pysty toteuttamaan Romain Grosjeanin erityistä toivetta – "Meillä ei ole siihen resursseja"

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kertoo, ettei talli kykene järjestämään F1:n jättävälle Romain Grosjeanille läksiäisajoja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP suorana 11.–13.12.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-sarjan kauden päätteeksi jättävä Grosjean sai ajamisen estäviä palovammoja Bahrainin osakilpailun hurjassa kolarissaan, joten ranskalaiskuski ei ole pystynyt osallistumaan kauden viimeisiin kisoihin.

Grosjeanin F1-ura on suurella todennäköisyydellä päättymässä tuohon rajuun kolariin. Haaskaan ei pysty Steinerin mukaan järjestämään tallin ranskalaiskuskille mukavia läksiäisiä vanhassa autossaan.

– Meillä on runsaasti vanhoja autoja, mutta niissä ei ole moottoria, joten emme valitettavasti voi tehdä sitä. Ehkä voimme tehdä jotain tulevaisuudessa, en tiedä. Tällä hetkellä en kuitenkaan voi tehdä tuota lupausta, Steiner harmittelee Motorsportin mukaan.

Kaudesta 2016 lähtien Haasilla ajanut Grosjean jäi ilman ajopaikkaa ensi kaudeksi, kun talli pestasi kuljettajikseen Mick Schumacherin ja Nikita Mazepinin. Vaikka Haas ei pystykään järjestämään Grosjeanille viimeistä ajopäivää F1-auton ratissa, on Steinerilla mielessään yksi mahdollisuus, miten idean voisi toteuttaa.

– On todennäköisempää keskustella Ferrarin kanssa, ja pyytää heitä antamaan hänen ajaa yhtä heidän vanhaa autoaan, kun he järjestävät jonkun tapahtuman. Se on varmasti mahdollista. Se olisi helpompi ratkaisu kuin se, että me valmistelisimme auton. Meillä ei ole siihen resursseja, Steiner sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat