Granlundien tehokas kohtaaminen – pikkuveljen maali auttoi katkaisemaan Minnesotan voittoputken

Patrik Laine pääsee viimein pelaamaan Suomessa –"Tätä on jo viime kaudesta odottanut" 8:35

Markus Granlund oli isossa roolissa, kun Vancouver Canucks katkaisi Minnesota Wildin viiden ottelun voittoputken NHL:ssä 5–2-voitolla. Isoveli Mikael Granlundkin pääsi tehopisteille Minnesotan riveissä.

Videolla Patrik Laineen kommentteja.

Markus Granlund vei Vancouverin johtoon ensimmäisen erän 7. minuutilla. Minnesotan puolustus jätti Granlundin vapaaksi maalin eteen: hän sai syötön  Bo Horvatilta ja viimeisteli varmasti kauden toisen osumansa maalivahti Devan Dubnykin taakse.

Isoveli Mikael Granlund pääsi tehomerkinnöille toisen erän 14. minuutilla, kun Minnesota oli 1–3-tappiolla ja haki kavennusta ylivoimalla. Granlund syötti viivaan puolustaja Ryan Suterille, jonka veti painui maskin takaa sisään.

Granludin tuuletuksesta huokui paineiden purkautuminen. Hän oli tehnyt maalin viimeksi 11. lokakuuta. Kahdeksassa viime ottelussa oli kertynyt vain yksi syöttöpiste.

Vancouver on aloittanut kauden odotettua pirteämmin: 13 ottelusta on kertynyt 14 pistettä. Voitto Wildistä oli kova suoritus, sillä Minnesota oli voittanut viisi ottelua putkeen.