Grace, 21, säästi kaikki vitosen setelinsä vuosien ajan – suuntasi sitten autokauppaan: "Myyjäparka joutui laskemaan rahat"

Nainen säästi kaikki vitosen setelit kuuden vuoden ajan – osti Range Roverin 0:32
Grace Blake säästi vuosikausien ajan kaikki vitosen setelinsä ja osti lopulta unelmiensa auton.

Grace Blake osti unelmiensa Range Roverin keräämillään vitosen seteleillä.

Nainen säästi vuosikausien ajan kaikki viiden punnan setelinsä ja osti niillä lopulta auton. Grace Blake, 21, aloitti säästämisen 16-vuotiaana. Hän ulkoilutti muiden koiria maksusta, ja säästi myös joulu- ja syntymäpäivälahjaksi saamansa setelit.

"En koskaan kokenut himoa tuhlata rahoja"

Viiden dollarin seteleitä kertyi vuosien aikana lähes 20 000 euron edestä. Blake oli jo aikaisessa vaiheessa luvannut itselleen, ettei tuhlaa vitostakaan, kunnes voi ostaa auton.

– En koskaan kokenut himoa tuhlata rahoja. Minulla oli tavoitteeni, tiesin, mitä halusin, ja niinpä jatkoin säästämistä, Blake kertoi The Sunille.

Seteleiden lisäksi Blake myi vanhan Vauxhallinsa noin 5700 eurolla. Tämänkin rahan hän pisti uuteen autoon. Hän valitsi menopelikseen mustan Range Rover Evoquen. Katso video setelipinosta ja autokaupoista jutun alusta!

Automyyjä ei innostunut setelipinkasta: "Parka joutui laskemaan rahat "

Vitosten kerääminen sai vuosien varrella hieman liiankin innokkaita piirteitä.

– Jos poikakaverillani oli vitosen seteli, vein sen. En antanut hänen edes jättää vitosen seteliä tippinä, käskin jättää kolikoita.

Setelikekoaan Blake piti pusseissa ja laatikossa sänkynsä alla; naisen mukaan automyyjä ei ollut vaikuttunut setelipinkasta, jolla hän halusi lopulta Range Roverinsa maksaa.

– Myyjäparka joutui laskemaan rahat varmistaakseen, että niitä on tarpeeksi. Se vei tunteja, Blake tunnustaa.

"Ihmiset saavat ajatella ihan mitä haluavat"

TikTokissa jo 1,6 miljoonaa ihmistä on nähnyt videon naisen autoprojektista. Blaken autoidea keräsi paitsi kehuja, myös halventavia kommentteja: somekansa uskoi, että hänen vanhempansa ovat todellisuudessa maksaneet auton, tai että Blake on saanut rahat huumeita myymällä. 

Todellisuudessa Blaken isä menehtyi hänen ollessaan 15-vuotias; isä ajoi Range Roveria, mikä osaltaan vaikutti autovalintaan.

– En välitä kommenteista. Ihmiset saavat ajatella ihan mitä haluavat. Minähän tässä olen se, joka saa ajaa hienolla autolla, Blake napauttaa.

Katso myös: 97-vuotias toteutti unelmansa – osti itselleen "huviautoksi" John Deeren

97-vuotias toteutti unelmansa – osti itselleen "huviautoksi" John Deeren puutarhatraktorin 2:15
97-vuotias amerikkalaisnainen päätti hankkia itselleen lahjan, josta oli haaveillut.

Lähteet: Caters News, The Sun, Tiktok.com/@graceblakexx

Lue myös:

    Uusimmat