Google Maps saa päivityksen, josta ainakin autoilijat tulevat ilahtumaan

Video havainnollistaa: Hitaampi ja nopeampi tapa käyttää navigaattoria 0:16
Ei kestä kiittää: Tämä maailman yksinkertaisin kikka mullistaa tavan, jolla syötät osoitteita navigaattoriin ja tulee säästämään sinulta runsaasti aikaa.

Googlen kartta- ja navigaatiosovellus Maps on päivittymässä kaikilla alustoilla, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin uudet ominaisuudet saadaan käyttöön Suomessa.

Google Mapsin suosiota karttasovelluksena voi tuskin kukaan kyseenalaistaa. Etenkin palvelun suunnistusohjeet ovat useimmilla Android-käyttäjillä kovassa käytössä. Nyt Google on lisäämässä Mapsiin mitä tervetulleimman ominaisuuden: karttojen informaatiosisältö kasvaa huomattavasti.

T3 kertoo, että päivityksen jälkeen Maps osaa näyttää valitun reitin varrelta runsaasti lisää oleellista dataa, kuten liikennevalot ja stop-merkit.

Tämän lisäksi Maps petraa suunnistamista helpottavien maamerkkien löytämistä näyttämällä reitiltä tarkempia yksityiskohtia, kuten rakennusten muotoja ja mielenkiinnon kohteita.

Autoilijoita ilahduttaa se, että jatkossa valitun reitin tiestä saa dataa, kuten leveyden ja muodon. Tämän lisäksi Maps näyttää jalankulkijoiden saarekkeet ja tienjakajat.

Googlen mukaan Maps päivittyy lähiviikkoina ensin valituissa maissa, ja sen jälkeen päivitystä jalkautetaan myös muihin maihin.

Lisätietoa ei kuitenkaan kerrota, eli Google ei kerro esimerkiksi sitä, milloin Maps päivittyy Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat