Googlasi oireet, epäili syöpää – Laura pelasti pienen tyttärensä hengen

Laura Handley uskoi, että kaksivuotiaan Tazminin oireet viittasivat johonkin vakavaan. Laura googlasi lapsensa oireet ja löysi vaarallisen sairauden.

Kun Laura Handleyn tytär alkoi saada mustelmia, äiti syytti ensin itseään kömpelyydestä ja lapsen liian kovakouraisesta nostelemisesta. Lopulta Handleyn tyttären oireet osoittautuivat joksikin paljon vakavammaksi.

Googlauksen perusteella oireet viittasivat sairauteen

Kun kaksivuotiaan Tazminin oireet jatkuivat, Handley vakuuttui lopulta siitä, että kyseessä oli jokin vakavampi ongelma. Tazmin kärsi mustelmien lisäksi esimerkiksi yöhikoilusta ja nivelkivuista.

Handley googlasi lapsensa oireet, jotka hakukoneen perusteella viittasivat syöpäsairauteen. Handley, 30, luki artikkelin teini-ikäisestä, joka oli kuollut samaan sairauteen: verisyöpään.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lapsella diagnosoitiin lopulta leukemia

Seuraavana päivänä Handley vei lapsensa lääkäriin. Kävi ilmi, että äiti oli ollut oikeassa. Tazminilla diagnosoitiin lopulta leukemia.

– Jos en olisi törmännyt siihen artikkeliin (syövästä), emme olisi koskaan menneet lääkäriin, ja kuka tietää, olisiko hän selvinnyt vai ei, äiti totesi Metro-lehdelle.

Tyttöä hoidettiin kemoterapialla. Nyt hän on toipumassa sairaudestaan.

– Kun saimme tietää, että sairaus on remissiossa, se oli paras uutinen. Sen jälkeen hän on ravannut muutaman kerran sairaalassa, mutta hän toipuu uskomattoman hyvin, Handley kommentoi. 

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja