Golf ei vain rikkaiden harrastus? Katso lähetys

Henkistä ja fyysistä hyvinvointia golf-kentältä 23:09

Golf-aiheisia kirjoja kirjoittaneen Seppo Palmisen mielestä golf ei ole pelkästään rikkaiden laji. Palminen vieraili Studio55.fi -ohjelmassa.

Golf saattaa olla todella hintavaa. Onko se kuitenkin kaikkien ulottuvilla?

– Kyllä se minun mielestäni on. Golf-kauden hinta voi lähteä muutamista satasista per vuosi. Tietysti jos pelaat jollakin superklubilla, niin sitten se maksaa pari tonnia vuodessa, sanoo Palminen.

Palmisen mielestä golf-osake on kuitenkin sijoitus hyvään elämään ja laji erityisen sopiva ikäihmisille.

– Golf on todella lempeää liikuntaa, ja sillä tavalla se sopii meille (vanhemmille ihmisille). Golfissa on se hieno juttu, että pystyt harrastamaan sitä täsmälleen niin kauan, kun pysyt tolpillasi. Ja kun harrastat golfia, pysyt tolpillasi aika pitkään, Palminen sanoo.

Palminen kertoo itsekin pelaavansa golfia niin sanotulla vuorineuvosklubilla, jossa 80–90-vuotiaat pelaavat joka päivä.

Palmisen mielestä nuoret ja ikääntyneemmät pelaavat golfia aivan eri tavalla.

– Nuorille golf on tavoitteellista urheilua. Meille vanhemmille se on yksinkertaisesti hauskanpitoa. Jos nuoret urheilevat, he haluavat kehittyä. Se on ongelma: siinä vaiheessa kun nuoren kehitys pysähtyy, niin hän ilmoittaa, ettei tämä olekaan minun lajini, Palminen selittää.

Mikä on Palmisen mukaan golfin paras puoli ja mitä mieltä Palminen on golfiin kuuluvasta pukeutumisetiketistä? Katso Palmisen haastattelu kokonaan!

Lue myös:

    Uusimmat