Glen Kamaran joukkuekaveri aiheutti brutaalin tilanteen – maalivahti raahattiin kentältä pois kasvot verillä

Rangersin ja Slavia Prahan välisessä jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälieräottelussa todistettiin ilkeän näköistä tilannetta, kun Rangersin Kemar Roofe tyrmäsi Slavia-maalivahti Ondrej Kolarin jalkapohja edellä. Kumpikin joutui jättämään kentän.

Tilanne nähtiin, kun toista jaksoa oli pelattu reilut 15 minuuttia. Roofe hyppäsi jalka ylhäällä rangaistusalueen rajalla pallontavoittelutilanteeseen, mutta tuli potkaisseeksi Kolaria naamaan.

Kolar jäi nurmen pintaan makaamaan tuskissaan kasvot verillä. Hänet raahattiin kentältä pois paareilla, ja Slavia joutui vaihtamaan hänen tilalleen maaliin Matyas Vagnerin.

Roofe sen sijaan ajettiin ulos punaisella kortilla. Hänet oli vasta minuutteja aiemmin vaihdettu kentälle.

Katso raju tilanne ylälaidan videolta.

Kolar seurasi loppua ottelua kasvot teipattuina vaihtopenkillä, ja hänen päähänsä ommeltiin kymmenen tikkiä. Slavian päävalmentaja Jindrich Trpishovski sanoi ottelun jälkeen seuran verkkosivuilla, ettei tiedä, saiko Kolar tilanteessa aivotärähdyksen, mutta lisäsi että Kolarin täytyy mennä sairaalaan.

Vierasjoukkue Slavia johti ottelua tapahtumahetkellä 1–0 ja otti lopulta 2–0-voiton. Se eteni Eurooppa-liigan puolivälieriin yhteismaalein 3–1.

Rangersin suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamara pelasi ottelussa täydet minuutit. Hän sai varoituksen avausjaksolla.