Gladiaattorit-tähti Oona Tolppanen treenaamisesta raskausaikana: "Jotkut sanoivat, että 'sä tapat sun vauvan'"

Raskaana aktiivisesti urheillut Oona Tolppanen:"Joku sanoi suoraan, että 'sä tapat sun vauvan'" 1:00
Oona Tolppanen kertoo saamastaan kritiikistä.

MTV3:n Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Oona Tolppanen kertoo saaneensa sosiaalisessa mediassa kritiikkiä urheilustaan raskausaikana.

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu liikunta-alan yrittäjä ja bloggaaja Oona Tolppanen on vajaan kahden viikon ikäisen vauvan äiti, joka on jakanut postauksia sekä raskaudesta että vauvasta sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa saaneensa paljon kannustavaa palautetta raskausajan treenaamisesta, mutta myös kritiikkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jotkut ovat suoraan tulleet sanomaan, että "Hei, sä tapat sun vauvan", vaikka on tieteellisestikin tutkittu, että lapselle on hyötyä äidin aktiivisuudesta, Tolppanen sanoi.

Katso yllä olevalta videolta Tolppasen ajatuksia saamastaan kritiikistä.

Niin ikään tuore äiti ja some-vaikuttaja, juontaja Tuija Pehkonen kertoi saaneensa pääosin positiivista palautetta.

– Äitiys ja raskaus on aihe, josta pitää somessa kirjoittaa kieli keskellä suuta. Negatiivista palautetta on tullut todella vähän, ja olen siitä kiitollinen. Olen pitänyt sellaista linjaa, etten lähde kovasti neuvomaan, kun olen vielä aloittelija itsekin, Pehkonen sanoi.

Hän sai esikoisvauvansa syyskuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla on myös melko pieni kynnys blokata ihmisiä, jos tulee kuraa. Vuosien varrella olen myös tottunut ja osaan suhteuttaa, mikä on oleellinen palaute, Pehkonen sanoi.

Video alla: Oona Tolppanen ja Tuija Pehkonen kertovat erilaisista linjauksistaan: toinen näyttää vauvansa kasvot somessa, toinen ei.

Somevaikuttajat Oona Tolppasella ja Tuija Pehkosella erilaiset linjat vauvan kuvien julkaisussa 1:43


Lue lisää lifestyle-aiheista!

Lue myös:

    Uusimmat