Fitness-vaikuttaja Anna jakoi kuvan itsestään 13 viikkoa synnytyksen jälkeen – rehellinen otos kerää kehuja: "Minulla on todella hyvä syy sille, että vatsani on tällainen"

Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen? Miehet vastaavat 0:39
Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen? Miehet vastaavat.

Fitnessvaikuttaja halusi julkaista kuvat tsempiksi muille. 

Yhdysvaltalainen fitnessvaikuttaja Anna Victoria jakoi hiljattain Instagramissa kuvia siitä, miltä hänen vatsansa näyttää 13 viikkoa synnytyksen jälkeen. Victorian ja hänen miehensä Lucan ensimmäinen lapsi Aurora syntyi elokuussa. Rehelliset kuvat ovat keränneet runsaasti kehuja, kertoo 7 News -sivusto.

Ensimmäinen kuva on selfie, jossa Victoria poseeraa niin, että hänen vatsansa näkyy. Toisessa kuvassa näkyy vatsa raskausarpineen lähempää.

Kuvat kannustukseksi muille vaikeisiin hetkiin

Kuvien oheen Anna kirjoitti, että hän on saanut naisilta paljon viestejä, joissa he kertovat, että eivät koskaan näe vaikuttajilta todellisia kuvia synnytyksen jälkeisestä kropasta. Monien mielestä Instagramissa julkaistaan vain niitä kuvia, joissa näytetään, miten hyvin keho on palautunut.

Anna oli alun perin julkaissut kuvat Instagramin Tarinat-osiossa. Saamansa positiivisen palautteen vuoksi hän päätti julkaista ne myös niin, että ne voi nähdä pysyvästi.

– Joten tässä tämä nyt on, jotta voitte tulla katsomaan sitä uudelleen niinä päivinä, jolloin teistä tuntuu, että olette sen tarpeessa. Lukekaa läpi kaikki kommentit, jotta huomaatte, että ette ole yksin tämän kanssa. Mutta mikä tärkeintä, muistakaa, että teidän ei todellakaan tarvitse hävetä sitä, miltä kehonne näyttää synnytyksen jälkeen! Anna kirjoittaa.

Klikkaa kuvan päällä olevaa nuolta nähdäksesi toisen kuvan. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Itse asiassa tunnen oloni helpommaksi kroppani kanssa kuin ennen raskautta, koska minulla on todella hyvä syy sille, että vatsani on tällainen ja että siinä on raskausarpia.

Anna muistuttaa, että treenaaminen on hyvä juttu, jos sen tekee itsensä vuoksi.

Raskausarvet eivät ole "ongelma"

Jotkut ovat kysyneet Annalta, mitä hän aikoo tehdä raskausarvilleen. Tähän naisella on selkeä vastaus:

– En mitään. Miksi minun pitäisi! Yhteiskunta on liian kauan julistanut naisille, että jokaiseen ”ongelmaan” on olemassa tuote, mutta minä en näe tässä mitään ongelmaa, joten säästän rahani ja samalla järkeni! Päätä, mille asioille annat valtaa!

Myöhemmin julkaisemassaan Instagram Tarinat -pätkässä Anna kertoo painavansa nyt 66 kiloa. Ennen raskauttaan hän painoi 61 kiloa. Victoria kertoo, että hänellä ei ole mikään kiire pudottaa raskauskiloja. Nyt hän keskittyy vahvistamaan itseään ja imettämään lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat