Giulia nosti painoaan 7 kiloa – nyt hän on onnellisempi kuin koskaan ennen: "Ajatusmaailmani on kokenut totaalisen muutoksen"

0:20

Elämäntapamuutoksen tehnyt nainen kertoo kilojen tuoneen mukanaan ennen kaikkea itsevarmuutta ja onnellisuutta. 

Video esittelee, millaisilla muutoksilla joensuulainen Vilma onnistui parantamaan omaa oloaan. 

Kun puhutaan terveellisistä elämäntavoista, monille nousee taatusti ensimmäisenä mieleen ruokavalion keventäminen ja laihtuminen.

Joissain tapauksissa vaa’an lukeman nostaminen ja ruokamäärien lisääminen ovat askeleita kohti aiempaa terveellisempää elämää. Näin oli ainakin 24-vuotiaan Giulia Viavattenen kohdalla.

Italialaisnainen jakoi Instagramissa kuvaparin todistaakseen muutosta, jossa kilot ovat tuoneet mukanaan ennen kaikkea onnellisuutta. Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

– Vasemmanpuoleisessa kuvassa olen hoikimmillani. Halusin olla hoikempi ja hoikempi. Söin enimmäkseen salaatteja ja hedelmiä, ja syömäni kalorimääräni ylsivät hädin tuskin 1200 kilokaloriin, Viavattenen kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ajatusmaailma kokenut totaalisen muutoksen

Nainen inspiroitui muutokseen löydettyään ulkomailla asuessaan kuntoiluohjelmistaan tunnetun Kayla Itsinesin Instagram-sivut. Itseään ja omaa paikkaansa etsivä nainen päätti, että nyt olisi muutoksen aika.

– Ymmärsin, että minun täytyi tehdä muutos. Tänä päivänä olen kiitollinen kahden vuoden takaiselle Giulialle, joka ei antanut periksi matkalla kohti iloisempaa itseään, nainen kertoo Health-sivuston haastattelussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutos ei ollut helppo, ja naisen täytyi opetella pitämään huolta sekä kehostaan että mielestään. Tämä tarkoitti muutoksia niin ruokavaliossa kuin liikunnassa; hän alkoi syödä enemmän ja liikkua enemmän. Hän joutui rikkomaan rajojaan ja opettelemaan lepäämään.

Vaikka nainen painaa nyt seitsemän kiloa enemmän kuin kaksi vuotta sitten, hän on samalla onnellisempi ja itsevarmempi kuin koskaan.

– Vaikka en omistakaan unelmieni vartaloa, rakastan kehoani ja rakastan pitää siitä huolta. Syön nykyisin noin 2000 kilokaloria päivässä ja painan 7 kiloa enemmän. Vaatekokoni on suunnilleen sama, mutta mielialani ja ajatusmaailmani ovat kokeneet totaalisen muutoksen, Viavattenen kertoo.

Lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja